Kaip uzkalbinti mergina

Jau kurį laiką jūsų mintys sukasi apie merginą, kurią sutikote darbe, matėte klube ar žinote tik iš matymo. Jos šypsena nuostabi, ji atrodo įdomi ir linksma, tad kodėl vieną dieną  jostiesiog neužkalbinus? Nežinote kaip tai padaryti? Nuo ko geriausiai pradėti? Nenorite pasirodyti storžieviu ir tikriausiai nerimaujate dėl neigiamos reakcijos, juk pirmasis įspūdis apie naujai sutiktą žmogų išties svarbus.

Štai keletas paprastų, tačiau universalių patarimų, kaip pradėti pirmąjį pokalbį su patikusia mergina:

Sudominkite ją. Vienas geriausių būdų užkalbinti merginą – sugalvoti įdomią temą ir trumpai kažką papasakoti. Tema gali priklausyti nuo situacijos, geriausiai tiktų neutrali, bet pakankamai aktuali tema, kad mergina galėtų užduoti klausimą ir įsimintų jūsų pokalbį, net jei jis truks vos kelias minutes.
 
Pradėkite juokeliu. Pokalbio pradžiai pasitelkti jumorą verta, nors šiek tiek ir rizikinga. Įdomus anekdotas turėtų pralinksminti merginą, atkreipti jos dėmesį į jus ir sumažinti pirminį varžymąsi. Moterys vertina jumorą, tik reikia rasti tam tinkamą progą, nelaiku papasakotas pokštas gali apkartinti pirmą jūsų pokalbį.
 
Pasakykite komplimentą. Sunku rasti merginą, kuriai nepatiktų komplimentai ir jų nelauktų iš vyrų, todėl komplimentas puikiai tinka pokalbio pradžiai. Prieš griebiantis šios priemonės, vertėtų pagalvoti, koks tai bus komplimentas. Galite pagirti ne vien jos grožį, bet ir charakterį ar sugebėjimus. Galima panaudoti ir linksmą komplimentą apie ką nors visai nereikšmingo. Mergina supras, kad tik ieškote dingsties užkalbinti, bet įvertins jūsų pastangas.

Pasitelkite originalumą. „Labas, kaip sekasi?“ – ne pats geriausias būdas užkalbinti patinkančią merginą. Nors tokia fraze esame pratę pradėti pokalbį, ji nelabai tinka simpatiškai merginai sudominti, nes neveda į tolimesnę diskusiją, mergina gali tiesiog atsakyti „gerai“ ir nueiti. Reikėtų kažko išradingesnio, kas parodytų, jog kalbinate ne visas iš eilės patikusias merginas, kad ji rimtai jus sudomino.

Svarstote, ar šie patarimai taiklūs ir ieškote „kabliukų“? Be reikalo, verčiau imkite ir išmėginkite šiuos patarimus praktiškai, kol jūsų svajonių merginos neužkalbino kitas šio straipsnio skaitytojas!