Laiminga pora

Kai patinkantis asmuo dar nėra gerai pažįstamas, dažnai kyla klausimas: apie ką kalbėtis pasimatymo metu? Kaip išvengti banalių temų apie orą ir nejaukios tylos? Santykių ekspertai pataria, kokios temos labiausiai tiktų pirmajam pasimatymui – labai tikėtina, kad šios temos išsivystys į ilgą pokalbį, ir pasimatymas pavyks tikrai puikiai.

 

1. Paslaptys

Galite pažaisti žaidimą: abu turėsite paeiliui atskleisti po paslaptį. Jos gali būti mažos ir didelės – tikrai kiekvienas mūsų jų turi ne vieną ir ne dvi. Labai tikėtina, kad šis žaidimas patiks jums abiem, ir taip vienas apie kitą sužinosite daugiau.

2. Savaitgalio planai

Nesvarbu, kad šiandien – tik pirmadienis. Planuoti netolimą ateitį visada yra smagu. Sugalvokite, ką galėtumėte nuveikti kartu – įtempta darbo savaitė praeis dar greičiau.

3. Filmai

Gal ši tema atrodo gana banali, tačiau apie filmus visada yra ką šnekėti. Galbūt neseniai matėte labai patikusį filmą, o galbūt turite mėgstamiausią režisierių ar aktorių? Aptarkite tai pasimatymo metu, ši tema visada gali padėti išvystyti ilgą pokalbį.

 

2015_years_best_movies.jpg

4. Maistas ir restoranai

Nemėgstate gaminti, ar nemokate to daryti? Visai nesvarbu, nes skaniai pavalgyti mėgstame kiekvienas. Kalbėkitės apie savo mėgstamiausius patiekalus ar patinkančius restoranus – galite atrasti kažką bendro, ar nuspręsti kartu nueiti į patinkantį restoraną.

5. Linksmi atsiminimai

Galite papasakoti vienas kitam apie smagius nutikimus, įvykusius praeityje. Tai – viena smagiausių temų pasimatymo metu, nes kiekvienas mūsų tikrai turi tokių atsiminimų, kuriais gali pasidalyti su savo simpatija.

6. Draugai

Kalbėkitės apie savo draugus – atminkite, kad kitą žmogų galime pažinti dar geriau, kai žinome, kas yra jo draugai. Apie bičiulius galima kalbėti tikrai daug, tad pasinaudokite tuo.

7. Pasiekimai

Tikrai yra tokių dalykų, kuriais didžiuojatės. Tai gali būti ir nedidelės smulkmenos, ir tikrai rimti pasiekimai. Žinoma, pasakodami apie savo pasiekimus nepersistenkite – pagyrūnų niekas nemėgsta. Kalbėti apie savo pasiekimus galite taip pat žaisdami – abu paeiliui turėsite pasakoti apie tai, kuo didžiuojatės.

8. Šeima

Šeima –viena svarbiausių vertybių, tad kodėl nepasišnekėjus apie savo šeimos narius? Tai – puiki proga  apie patinkantį asmenį sužinoti daugiau.

9. Svajonės

Kiekvienas turime svajonių, tad kodėl nepasidalinus tuo, apie ką svajojate? Kas žino, galbūt jūs abu norite to paties, ir galite to siekti kartu. Juk dviese viskas vyksta daug paprasčiau.

bigstock-Happy-Young-Couple-Enjoying-Th-92913467.jpg

10. Pomėgiai

Net jei atrodote labai skirtingi, kalbėdamiesi apie pomėgius tikrai galite atrasti kažką bendro. Kalbėkite apie tai, ką labiausiai mėgstate veikti – jei jūsų pomėgiai sutaps, kitą kartą galėsite kažką nuveikti kartu. 

 

Žinoma, temų gali būti daugybė, tad norėdami išvengti nejaukios tylos, pagalvokite, kokias temas galėtumėte labiausiai išplėtoti.

 

Nuoširdžiai,

Tavo tavomeile.lt :)