Du avinai suderinamumas pagal zodiako zenkla

Avinui nelengva susirasti antrąją pusę ir sunku išlaikyti tobulus santykius su daugeliu zodiako ženklų. O kas nutinka, kai susitinka du avinai? Vyro ir moters, gimusių po avino ženklu, sąjunga – tai dviejų dvasiškai stiprių asmenybių jungtis. Bendraujant jiems gali pritrūkti atjautos arba takto, bet niekad nestigs aistros bei energijos įdomiai veiklai.

Bendravimas
Visumoje dviejų avinų bendravimas yra teigiamas ir net entuziastiškas. Avinai greitai įsimyli, tad nieko keisto, jei pamilsta kitą aviną. Sėkmingiausias ilgalaikio dviejų avinų bendravimo receptas – nustoti konkuruoti vienas su kitu ir išnaudoti savo veržlumą bendrai prasmingai kovai prieš ką nors išoriniame pasaulyje. Jei partneriams tai pavyksta, jų draugystė gali būti net labai stipri. Vis dėlto, avinų ego itin stiprus (o dar ir raguotas!), tad pradėjus bendrą gyvenimą vis vien nelengva išvengti įtampos.

Intymus gyvenimas
Kalbėti apie dviejų avinų intymų meilės ryšį tas pats, kas kalbėti apie naujametinius fejerverkus. Kai du užsispyrę Ugnies ženklai susitinka apimti aistros, kitaip būti ir negali. Abu partneriai vienodai konkuruoja ir vienodai siekia nepriklausomumo, tačiau gera žinia yra ta, jog šioje situacijoje jie supranta vienas kitą, nes yra identiško būdo. Kartais avinų santykis gali būti savininkiškas, o tai į santykius įneša tiek papildomos aistros, tiek bereikalingos įtampos.

Vertybės
Avinas – gan egoistiška asmenybė, valdoma Marso. Marsas – karo dievas, ir tai pakankamai daug pasako apie avino būdą. Siekdamas harmoningų santykių su kitu žmogumi jis turi paaukoti savo išdidumą. Avinai yra atlapaširdžiai, tad visad sako tai, ką mano. Prie tokio bendravimo reikia priprasti, net jei ir pats esi avinas. Šiam zodiako ženklui dažnai sunkoka kontroliuoti emocijas, tai avinų poroje gali tapti konfliktų priežastimi. Jeigu ja netaps apskritai konfliktiška avino prigimtis.

Veikla
Avinai mėgsta išbandyti naujoves, tad laisvalaikio veiklai gali rinktis vis kažką naujo. Jie mėgsta ekstremalų sportą, kovos menus bei visus užsiėmimus, kuriuose gali leisti pasireikšti savo konkuruoti linkusiai prigimčiai. Ir šiuo atveju jiems vienodai smagu tiek konkuruoti tarpusavyje, tiek su kitais žmonėmis. Spontaniškumas ir naujumas, kurio abu partneriai siekia, įneša daug šviežio oro į poros kasdienybę, tad kartu gyvendami du avinai nuoboduliu tikrai negali skųstis.
 

Draugauti su avinu ar ne – jei šis klausimas neduoda jums ramybės, tuomet atakykite sau į kitą klausimą: kodėl taip bijome kraštutinumų? Avinų partnerystė – gan baugus kraštutinumas, tačiau tokios poros gyvenimas bent nėra nuobodus. Žinoma, jei pasiryžote artimai draugystei su avinu, turite nusiteikti ir visoms pasekmėms, kurios laukia jūsų, kuomet gyvenimo padangėje pradės šviesti nebe viena, o dvi saulės.