Astrologinis meilės suderinamumas Svarstykles Vezys

Kas nutinka, kai vėžys pamilsta svarstykles? Iš lėto, mažais žingsneliais žengdami, jei tik aplinkybės tam palankios, šių zodiako ženklų atstovai gali tapti pora. Tik jų santykiai niekad nesimezga spontaniškai, nes abu ženklai paprastai kiek nerimauja dėl savo charakterių skirtingumo. Jei svarstyklės ir vėžys tampa pora, jiedu suteikia vienas kitam būtent tai, ko kiekvienam jų trūksta. Abu šie ženklai siekia tvirtų santykių, todėl sėkmingai apjungę savo vidinę energiją gali pasiekti bet kokį bendrą tikslą. Kas dar būdinga tokiai spalvingai porai? Apie viską iš eilės.

Bendravimas
Vėžio ir svarstyklių pažintis nuo pat pradžių įdomi tuo, jog abu ženklai noriai dalinasi savo emocijomis ir mintimis. Vėžys pasimatymo metu negali atitraukti akių nuo žavingos svarstyklių išvaizdos, jam ar jai imponuoja svarstyklių švelnumas ir tolerancija. Vėžys partnerį domina savo laukine energija, žinojimu, ko nori. Pastaroji savybė svarstyklėms itin svarbi, nes negebėdamos apsispręsti dėl daugelio gyvenimo klausimų jos gali ieškoti užtarimo ir stabilumo kitame. Kartais partneriai gali sunkiai suprasti vienas kitą, nes svarstykles stimuliuoja mintys, idėjos, vėžys per gyvenimą keliauja ant emocijų žirgo.

Intymus gyvenimas
Svarstyklėms net intymios akimirkos yra labiau mąstymo nei jausmų sritis, vėžys – visiškai emocijoms atsiduodantis ženklas. Nepaisant šio jų skirtumo, poros intymus gyvenimas gali būti sklandus ir aistringas. Poroje nėra vieno labiau dominuojančio partnerio, todėl intymumo akimirkomis gali užvirti šiokia tokia kova dėl lyderio pozicijos. Tai nebūtinai apsunkina meilės akimirkas, gal net dažniau suteikia joms savito pikantiškumo. Santykių pradžioje abipusė aistra gali būti nedidelė, jai atsirasti šioje poroje reikia laiko, tačiau įsibėgėjus santykiams ji auga nebesuvaldomai.

Vertybės
Vėžio ženklą valdo Mėnulis, kuris simbolizuoja emocijas, svarstyklės yra valdomos Veneros – meilės simbolio. Abiems ženklams svarbios vertybės – tai meilė, šeima, romantika. Tokioje poroje didžiausia siekiamybė yra pastovumas, stabilumas, tad labiausiai šioje sąjungoje turi stengtis svarstyklės. Jei partneriai prisiderina vienas prie kito, tuomet vėžio ir svarstyklių bendravimo harmonija liesis pro kraštus ir teigiamai veiks net aplinkinius. Tokios poros bendravimas gali komplikuotis tik tuomet, jei svarstyklės yra linkusios į dominavimą, o vėžiui kasdienybę apsunkina pernelyg didelis emocinis jautrumas. Gerai pažinodami vienas kito prigimtį šie ženklai gali rasti tinkamiausius bendravimo modelius.

Veikla
Vėžys yra vandens ženklas, o svarstyklės – oro, todėl abu savo laisvalaikiui gali rinktis visiškai skirtingas stichijas. Svarstyklėms reikia intelektinių stimulų, vėžiui – kažko, kas pažadintų ar suvaldytų jo jausmus. Svarstyklės mielai leis laiką su knyga, eis į nekasdienius užsiėmimus, o vėžį vilios kelionės ar filmai. Vis dėlto, svarstykles ir vėžį sieja bendras polinkis sukurti aplink save išpuoselėtą, estetišką aplinką. Tokiai porai namai yra ne tik tvirtovė, bet ir saviraiškos erdvė, todėl abu gali valandų valandas dekoruoti namo sieną ar perstumdinėti baldus.

Vėžys ir svarstyklės taps pora tik tuomet, jei įveiks daugelį kliūčių. Abu zodiako ženklai tiksliai žino, kokio partnerio nori, tačiau šioje sąjungoje jiedu turi išmokti priimti kitą tokį, koks jis yra, ir savo idealo paveikslėlį tiesiog pamiršti. Čia ir yra tokios poros aukso gysla. Kaip jau minėjome, jiedu puikiai papildo vienas kitą, tačiau patys tai suvokia tik artimiau susipažinę.