Astrologinis suderinamus skorpionas ir svarstykles

„Pagal zodiako ženklą esu skorpionas, sutikau mielą merginą, kurios zodiakas – svarstyklės. Ar mums pakeliui?“

Martynas
Skorpiono ir svarstyklių pora – tai tvirta, stipriais emociniais ryšiais susieta sąjunga. Kita vertus, šie du ženklai gali lengvai patekti į užburtą negatyvaus bendravimo ratą ir ilgai kankintis jame. Kokią bendravimo kryptį pasirinks pora, priklausys nuo jų pastangų, aplinkybių, o kartais tiesiog nuo atsitiktinumo. Apie šių dviejų ženklų sąjungą vyro ir moters poroje svarbu žinoti dar šį tą…

Bendravimas
Skorpiono ženklo atstovams kartais sunku susigaudyti savo jausmuose, tuo tarpu svarstyklės nuolat siekia harmonijos, todėl gali suteikti savo partneriui vientisumo ir ramybės jausmą. Skorpionas savo ruožtu gali išmokyti partnerį labiau susikoncentruoti į vieną tikslą, o šito svarstyklėms kaip tik ir reikia. Skorpionas turi daugiau kantrybės, tačiau yra labiau linkęs vadovauti. Jei svarstyklėms vieną akimirką norisi priešintis skorpiono idėjoms, kitą akimirką jos mielai pasiduoda jo valdžiai ir gerbia už kantrybę bendraujant. Tad tai išties spalvinga pora, kurios bendravimas nėra nuobodus.

Intymus gyvenimas
Svarstyklės yra valdomos Veneros, kuri simbolizuoja meilę, skorpionas – Marso ir Plutono, simbolizuojančių aistrą ir valdžią, todėl šių dviejų žmonių intymios akimirkos išties įsimintinos. Svarstyklių diplomatiniai sugebėjimai ir skorpiono nuožmumas sukuria intriguojančią atmosferą miegamajame. Kartais tokiai porai gali kilti sunkumų dėl to, jog abi asmenybės yra linkusios dominuoti ir būti nugalėtojais. Vis dėlto, skorpioną ir svarstykles riša nematomi pagundos saitai ir aistra juos laiko kartu, net jei kitose srityse santykiai nėra tobuli.

Vertybės
Skorpionas ir svarstyklės turi panašių vertybių, tačiau kai kuriais klausimais yra visiškos priešingybės. Pavyzdžiui, skorpioną galima drąsiai vadinti paslapčių dėžute, tuo tarpu svarstyklės niekad nedvejoja prieš atverdamos savo širdį. Skorpionas iš savo gyvenimo draugo ar draugės gali tikėtis visai ne to, ko paprastai tikimasi iš mylimojo. Praktiškam ir jautriam skorpionui dažnai pakanka, kad partneris tiesiog atitiktų kelis kriterijus, tuo tarpu svarstyklės antrosios pusės paieškoje yra kiek pedantiškesnės – pasiryžusios ieškoti to vienintelio. Nors bendrą kalbą šių ženklų atstovai randa lengvai, tačiau rimtam ryšiui užmegzti gali prireikti daugiau kantrybės.

Veikla
Skorpionas ir svarstyklės be savo meilės projekto galėtų apsiimti drauge įgyvendinti dar bent dešimt projektų ir jiems tai puikiai pavyktų. Ši pora moka palenkti emocijas ir intelektą savo naudai, todėl bet kokia nauja idėja greitai tampa realybe. Abiejų ženklų atstovai mėgsta riziką ir naujus potyrius, tad mielai renkasi ekstremalias pramogas ar nekasdieniškus hobius. Vienas tokių hobių galėtų būti susijęs su erotika. Pavyzdžiui, erotinio meno kūrimas ar domėjimasis juo. Toks užsiėmimas puikiai atitinka aistringą šių dviejų paslaptingų ženklų prigimtį.

Jei reikėtų rasti vos tris žodžius, apibūdinančius teigiamą skoripiono ir svarstyklių santykių pusę, tai būtų ištikimybė, atvirumas ir bendradarbiavimas. Norint trumpai nusakyti tokios poros sunkumus tiktų šie žodžiai: nesusikalbėjimas, pyktis, įtampa. Na kaip, Martynai? Jau žinai atsakymą? O gal galvoje tik dar daugiau klaustukų?