Liutas vezys suderinamumas zodiako zenklu

Jei pajutote kažkam šiltus jausmus, ar dar tik susiruošėte perskaityti vieną kitą pažinčių skelbimą, verta pamąstyti apie jums į porą tinkančio žmogaus savybes. Ar jis turėtų mėgti ramybę? Ar turėtų būti linkęs vadovauti? Kokie galėtų būti jo gyvenimo tikslai ir kokia didžiausia silpnybė? Apie žmogaus charakterį nemažai gali pasakyti jo zodiako ženklas. Mūsų gimimo laiko ir žvaigždžių danguje išsidėstymo ryšys mistiškas bei įdomus. Ne mažiau įdomi ir skirtingų zodiako ženklų suderinamumo poroje tema. Straipsnių cikle aptarsime visas galimas zodiako ženklų poras. Šiandien pasakojame, kokia yra liūto ir vėžio sąjunga.

Bendravimas
Liūtas ir vėžys yra valdomi saulės ir mėnulio. Saulė ir Mėnulis reprezentuoja sąmonę ir pasąmonę. Nors liūtas su vėžiu gali rasti daug bendrų pokalbio temų, tačiau jų požiūriai į konkrečius reiškinius gali radikaliai skirtis. Mėnulis atspindi saulės šviesą, tačiau sukasi aplink žemę. Saulė manosi esanti visa ko centras. Liūto ir vėžio bendravimas yra būtent toks. Vėžiui gali būti svarbesni jo paties tikslai, nors jis nouolat paklūsta liūto sumanymams.

Liūtas visuomet siekia būti dėmesio centre, vėžį tai gali kiek erzinti, tačiau jei vėžys jaučiasi mylimas, jis neturės pagrindo abejoti partnerio patikimumu. Kiek geriau klojasi santykiai porai, kurioje liūtas yra moteris, o vėžys – vyras, kadangi moterys bet kokiu atveju yra dėmesio siekiančios vilioklės ir vyrai dėl to mažiau nerimauja.

Intymus gyvenimas
Saulės ir Mėnulio pora tiek astrologijoje, tiek tautosakoje laikoma vyro ir moters sąjungos simboliu.  Vis dėlto, artima vėžio ir liūto draugystė gan paini.  Tiek liūtas, tiek vėžys yra emocionalūs, tačiau meilę jie linkę išreikšti ir suvokti skirtingai. Vėžio meilė kiek labiau primena motinišką švelnumą, liūto meilė labiau sietina su nuotykiais, aistringu seksu. Liūtas, būdamas ugnies ženklu, savo nežabota aistra gali kiek išgąsdinti vėžį. Tačiau nereikėtų pamiršti, jog vėžys yra vandens ženklas, o kas geriau užgesina ugnį jei ne vanduo? Galbūt šių dviejų ženklų intymaus gyvenimo nepavadinsi pašėlusiu, tačiau jis bent tikrai nenuobodus.

Vertybės
Liūtas apie save, savo jausmus ir tikslus linkęs kalbėti garsiai, girtis, vėžiui svarbiau veiksmai nei žodžiai. Jei esate liūtas ir draugaujate su vėžiu, verčiau dažniau parodykite jam švenlumą, jei esate vėžys – pamėginkite kiek pažaboti partnerio energiją ir paversti ją ištikimybe ir prisirišimu, nes liūtas gali būti ištikimu partneriu, jei jau rimtai įsimylėjo. Dėl vėžio ištikimybės pergyventi neverta, kadangi prisirišimas jam suteikia saugumo, stabilumo jausmą.

Veikla
Tiek vėžys, tiek liūtas vertina jaukią šeimynišką namų aplinką, tad didelių konfliktų dėl bendros veiklos kilti neturėtų. Abiems partneriams patinka tingūs vakarai namuose su geru kinu ar stalo žaidimais. Kartais liūtas gali stengtis ištrūkti į aktyvesnes pramogas, kurios vėžį mažai tedomina, tačiau sumanusis vėžys žino faktą, kad liūtas gali miegoti 20 valandų per parą, tad jį kaip magnetas trauks namai.

Nors astrologai sako, jog vėžio ir liūto sąjunga nėra pati tobuliausia, tačiau nereikėtų priimti to kaip absoliučios tiesos. Mokėdami klausytis vienas kito, šie du zodiako ženklai gali rasti jei ne tobulo, tai bent ramaus bendravimo receptą. Čia pateiktos įžvalgos – tik mažas langas į painų santykių pasaulį. Jos gali padėti geriau suprasti save bei partnerį, arba padėti apsispręsti prieš užmezgant ilgalaikius santykius.