Suderinamumas pagal zodiako zenkla poroje - dvi mergeles

Skirtingų zodiako ženklų derėjimas – išties įdomi tema. Tačiau jums tikriausiai ne mažiau įdomu sužinoti, kaip bendravimo keblumus sprendžia dviejų vienodų ženklų atstovai. Dviejų mergelių sąjunga, apie kurią papasakosime šiame straipsnyje, tikrai neprimena komplikuotos dviejų avinų draugystės, apie kurią jau rašėme. Dvi mergelės puikiai tinka romantiškai draugystei bei idiliškam tvirtos šeimos paveikslui su vaikais, šunimis ir smagiu šeimyniniu šurmuliu. Nors dviejų mergelių seksualinis gyvenimas nėra pats audringiausias, tačiau mokėjimas suprasti kitą šio ženklo asmenybėms padeda atrasti poroje pusiausvyrą.

Bendravimas
Gimusieji po mergelės ženklu pasižymi perfekcionizmu, o dažnai ir skepticizmu. Šios dvi savybės gali apsunkinti dviejų vienas į kitą tobulai panašių žmonių bendravimą. Vis dėlto, mergelės moka spręsti nesutarimus, todėl kilus keblumams jungtinėmis jėgomis juos patrauks nuo kelio ir judės toliau. Mergelės lengvai prisitaiko prie įvairių sąlygų ir įvairių žmonių, tad lengvai priima visus partnerio keistumus, jei tik jis ar ji jų turi. Mergelės ženklo atstovai labiau mėgsta rašyti, nei kalbėti, tad nenustebkite jei susitikinėdami su mergele gausite didesnę telefono sąskaitą už SMS žinutes.

Intymus gyvenimas
Dvi mergelės supranta viena kitą beveik visose gyvenimo situacijose, tačiau seksas gali tapti išimtimi. Daug gerų emocijų į mergelių intymų gyvenimą įneša jų mokėjimas kalbėtis. Mergelės puikiai supranta kūno kalbą, todėl santykių pradžioje porai lengva susikalbėti be žodžių. Vis dėlto, dviem mergelėms miegamajame gali pritrūkti tikrų emocijų ir ypatingo abipusio potraukio. Koją santykiams gali pakišti ir perfekcionizmas. Net jei poros seksualinis gyvenimas laimingas, įgimtas mergelės tobulumo siekis gali paskatinti ieškoti partneryje trūkumų. Tikriausiai nereikia nei sakyti, kas būtų, jei tokiai pagundai pasiduotų abu partneriai.

Vertybės
Mergelės ženklas yra valdomas Merkurijaus, kuris simbolizuoja bendravimą, tad šio ženklo atstovus nesunku pamatyti meliai besišnekučiuojančius su taure vyno iki vėlyvo vakaro ar net ryto. Mergelė nevengia atsakomybės, todėl toks zodiako ženklų duetas lengvai išvengia konfliktų dėl neišplautų indų ar kitų neatliktų pareigų. Mergelės ženklas pasižymi intelektualumu, išskirtiniu astidavimu ir praktiškumu, nes yra Žemės ženklas. Mergelių pora niekada neskrajoja padebesiais, o jei vienas partneris pasiduotų pagundai, retai nutiks, kad tam pasiduotų ir kitas. Taigi, mergelių sąjunga gali būti išties graži ir turtinga, kol tik bendravimo neaptemdo pernelyg didelis kritiškumas.

Veikla
Mergelėms patinka, kai jas supa gražūs daiktai, kai rūbų spintoje – daug gražių drabužių. Todėl mergelių poroje tiek vyras, tiek moteris mėgsta sukiotis parduotuvėse ar rūpintis namų jaukumu ir mielai sutinka tuo užsiimti drauge. Mergelių porai patinka intelektuali veikla, tad jei pradėjote drauauti su mergele, nusiveskite jį ar ją į įdomų filmą kino teatre, užsirašykite į protų mūšio kovą ar įsitraukite į kitą įdomią, mąstyti skatinančią veiklą ir turėsite turiningą laisvalaikį.

Kai susitiknka dvi mergelės, jos nekonkuruoja. Mergelės pasidalina savo ypatinga energija ir žengia koja kojon. Įdomu ir tai, jog mergelėms dažniausiai pavyksta susitikti tinkamu laiku tinkamoje vietoje: kai abi pusės yra pasiruošusios rimtiems santykiams ir gali bei nori pradėti naują draugystę. Jei esate mergelė ir pažinčių portale jūsų akį patraukė kitas šio ženklo atstovas – pirmyn. Neturite ką prarasti. O kaip klosis, vienos žaigždės težino.