Poros suderinamumas pagal kiniecius jautis ozka
Esate jautis ir pamilote ožkos metais gimusį žmogų? Tikriausiai jums smalsu, kur nuves ši pažintis. Pirmieji jaučio ir ožkos draugystės žingsneliai maži ir nedrąsūs. Tiek gimusieji jaučio metais, tiek ožkos ženklo atstovai mėgsta ir moka laukti tos vienintelės ypatingos akimirkos. Šimtai romantiškų žinučių, žvilgsniai ir atodūsiai, užuominos ir romantiški erzinimai – visa tai pasiekia savo tikslą tik tuomet, kai abu to nori.

Bendravimas

Ožka ir jautis kinų kalendoriuje yra priešingi ženklai, todėl jų bendras likimas gali būti paženklintas konflikto žyme. Tai lemia svarbiausi kiekvieno jų charakterio išskirtinumai. Ožka yra ekscentriška, irracionali svajotoja, kurią lengva įžeisti, tuo tarpu jautis daugelyje gyvenimo situacijų linkęs būti konservatyviu, praktišku, stipriu. Vis dėlto, nei viena šių ypatybių nėra iš prigimties destruktyvi, todėl bendrą kalbą tokiai porai rasti įmanoma, o pasistengus – ir visai nesunkiai.

Intymus gyvenimas

Ožkos metais gimę žmonės yra švelnūs, daug dėmesio skiriantys savo išvaizdai. Vilioti jiems ya įprasta ir paprasta. Jautis romantiškomis akimirkomis gali būti kiek lėtas, tačiau būdamas užsispyręs riteriškai kovos dėl pirmo bučinio, įlips pas geidžiamą žmogų pro langą ar įgyvendins kitą nutrūktgalvišką idėją. Ožkai vertėtų žinoti, jog visas jo elgesys yra pasvertas, todėl jei jautis pasiduoda aistrai, tai yra nuoširdu ir tikra.

Veikla

Ožka negali likti abejinga kitų žmonių skausmui, todėl prigimtis ją skatina imtis labdaringos veiklos, dalyvauti savanoriškoje veikloje. Praktiškasis jautis gali prisidėti prie jos pomėgio, tačiau dažnai jis bus tas racionalusis stabdis, primenantis, jog kiti žmonės gali pasinaudoti beribiu gerumu.  Ši pora, kad ir kaip darniai sutardama, nėra iš tų, kurias visur pamatysite kartu. Iš dalies tai lemia jaučio individualumas. Jis mieliau rinksis savarankišką pomėgį, nors tuo jokiu būdu nesieks įskaudinti partnerio.

Vyras – ožka, moteris – jautis

Ožkos metais gimę vyrai vertina stabilumą, o juk tai viena pagrindinių jaučio savybių. Tačiau  jaučio metais gimusiai moteriai būdingas vyriškas ryžtingumas gali nepatikti partneriui, o moteriai gali kliudyti vyro nemokėjimas elgtis su pinigais.

Vyras – jautis, moteris – ožka

Ji greit sužavės jį, tačiau ožkos nepastovumas gali vyrą taip pat greit nuvilti. Ji norės būti dievinama, garbinama, bet jautis dažniau rinksis įdomią knygą nei tuščias šnekas apie jos naują suknelę.


Ožkos ir jaučio santykiai neprimena amerikietiškų kalnelių, jie pastovūs ir tvirti, kartais gal net kiek nuobodūs, nes stokoja romantikos. Vis dėlto, jei paslaptingi žavesnio kerai atvedė jus į tokią sąjungą, nenuleiskite rankų – bet kokios pastangos sukurti harmoningą bendravimą bus vaisingos.