Idejos flirtui ir pazinciai uzmegzti

Flirtas – tai puikus dviejų žmonių bendravimo būdas, padedantis užmegzti pažintis ir žaismingai išsakyti savo ketinimus antrosios pusės atžvilgiu. Flirtas dažniausiai pasitelkiamas tam, kad patrauktume patinkamo žmogaus dėmesį. Flirtuoti galima kūno kalba – kai rodomas viliojantis žvilgsnis, arba flirtuoti galima žodžiais, parenkant juos labai dėmesingai su atitinkama prasme.
Kuo flirtas subtilesnis, originalesnis ir taiklesnis, tuo didesnis jo nuopelnas patraukiant kito žmogaus dėmesį. Kuo labiau sudominsite kitą žmogų, tuo didesnis šansas, kad jis jums taip pat atsakys flirtu, o tai jau reiškia, kad ir jūs jam patinkant ir susipažnimas neišvengiamas.
Aišku, jei jūs visai nekritot į akį jums patinkančiam žmogui, o juk taip kartais tikrai nutinka, tai flirtas vargu ką ar bepagelbės. Ir atvirkščiai, jei jūs labai sužavėjot kitą asmenį savo buvimu šioje planetoje, tai bet koks jūsų rankos mostelėjimas ar žodis skirtas tam žmogui gali būti suprantamas kaip flirtas, nors jūs visai to net nesiekėte. Kaip pavyzdys šiam atvejui tiktų Raimondo Bingelio papasakotas anekdotas apie flirtą :):

Miško keliuku arkliu kinkytu vežimu važiuoja Bronius ir Angelė. Važiuoja… Tyli… Valandą tyli… Dvi valandas tyli… Ir staiga Bronius atsikosti ir sako:
– Klausyk, Angele, o kaip tu manai, pas jus šįmet bulvių derlius geras bus?
– Nu tu, Broniau, tikras Don Žuanas. Du žodžius pasakei, o aš jau sutinku.

Keli orginalūs flirtavimo būdai:

• Labai orginalu būtų, jei išmoktumėte atmintinai pastraipą apie meilę iš klasikinio kūrinio ir tiesiog sutiktam patinkančiam asmeniui rimtu veidu padeklamuotumėt:
„Atsiprašau, ponia, ar galiu jus valandėlei sutrukdyti? Padeklamuosiu jums sceną iš Šekspyro pjesės apie Romeo ir Džiuljetą. Pradedu: O, Romeo…“

• Pasinaudokite šiuolaikinėm technologijom, parodykite išskirtinį dėmesį jų pagalba. Pavyzdžiui, jei esate vyras, su paprasta „Paint“ programa nupieškite gėlę arba jos portretą, kūrinį dedikuokit jai ir nusiųskite jį el. paštu.

• Psichologiniais tyrimais patvirtinta, kad žmogus, kitame žmoguje atžpažinęs savo kūno judesius, pasijaučiasi saugiau ir jį nesąmoningai traukia prie to žmogaus. Tad remiantis šia teorija, norint atkreipti kito dėmesį ir sukelt jam teigiamus jausmus, pirma reikia stebėti jums patrauklų žmogų, išanalizuoti jo kūno judesius ir, galiausiai, subtiliai juos atkartoti.

• Jei yra galimybė su jums patinkančiu žmogumi pasikalbėti, galima pakreipti kalbą, pavyzdžiui, knygų tema. Paklaust, kokią knygą pašnekovas skaito šiuo metu, o sulaukus iš jo to paties klausimo, žiūrint tiesiai jam į akis atsakyt: „Kaip stipriai tu man patinki“ – štai tokią knygą aš skaitau.

• Na ir baigiant reikėtų pakalbėti apie telefono numerio įteikimą. Pagalvokim, kaip orginaliai tai galėtume padaryti. Gal visą telefoną su SIM kortele ir įvestu jūsų numeriu įmesti į gėlių puokštę ir įteikt ją šelmiškai besišypsant. Na, o jei šis variantas jums atrodo ne itin orgionalus, savo orginaliu telefono numerio įteikimo būdu kviečiame pasidalinti komentaruose.