Patrauklus vyras kas tai lemia, savybes

Populiarus pasakymas, jog vyras gali būti šiek tiek gražesniu už velnią, atleidžia stipriosios lyties atstovus nuo prievolės ypatingai rūpintis savo išvaizda. Vis dėlto, norint rasti partnerę, ją reikia kažkuo sudominti. Jei ne išoriniu spindesiu, tai bent išskirtinėmis būdo savybėmis. Kokios vyrų asmeninės savybės daro juos patraukliais – keblus klausimas, ir tikriausiai kiekviena moteris į jį atsakytų savaip. Vis dėlto, egzistuoja keletas dažniausiai įvardinamų savybių. Vyrai žavi moteris šiais charakterio bruožais:

Drąsumas.
Nei viena moteris negali atsispirti vyrui, kuris nepaisydamas pavojaus imasi beprotiškų žygių. Pažinčių svetainėse besilankančios moterys patrauklesniais laiko vyrus, kurie išdrįsta publikuoti vyriškumą išryškinančias savo nuotraukas. Draugų kompanijoje visų moterų žvilgsniai krypsta į tą, kuris išdrįso sukritikuoti populiarų politiką. Taigi, būkite drąsūs visose srityse, ir moterys jums atsidėkos savo dėmesiu.

Racionalaus mąstymas.
Kai kurioms moterims jo stinga. Joms sunku suplanuoti savo dienotvarkę, o patekusios į keblią padėtį gali pasiduoti emocijoms ir visai „išskysti“. Todėl visai natūralu, jog jas žavi racionalūs vyrai, visada randantys tinkamiausius sprendimus ir darantys tai šaltu protu.

Ištikimybė.
Vienoje apklausoje net 80 procentų moterų į patraukliausių vyro savybių dešimtuką įtraukė vyrų gebėjimą būti ištikimais. Vadinasi, kad ir kaip pasitikėtumėte savo žavesiu, moteris verčiau pasirinks šiek tiek mažiau išvaizdų vyrą, jei tik pamatys jame ištikimą partnerį. Būkite patikimas, nes tai patrauklu.

Rūpestingumas.
Jaunos moterys dažnai susižavi nerūpestingais blogiukais, kurie važinėjasi greitais automobiliais ir negalvoja apie ateitį. Tačiau brandesnė moteris verčiau rinksis žmogų, kuris bus rūpestingas tėvas ir partneris. Vėjavaikiai greitai praranda pirminį savo žavesį, o rūpestingi vyrai niekada neišeis iš mados.

Pasitikėjimas savimi.
Ši vyro savybė suteikia moteriai saugumo jausmą. Pasitikėjimas savimi vyrui yra – kaip šarvai riteriui. Pasitikėjimas savimi atmuša visas kritikos strėles ir suteikia vyro išvaizdai solidumo. Jei išsiruošėte į pasimatymą, nepamirškite savo šarvų. Tik taip grįšite nugalėtoju.

Vyrai dažnai klaidingai mano, jog sužavės moterį sėkminga karjera, naujutėlaičiu kostiumu ar įspūdingais raumenimis. Žinodami, kas iš tikrųjų žavi moteris, jie siektų kiek kitokių tikslų, arba suprastų, jog nereikia nei piršto pajudinti, nes moteris žavinčią savybę visada turėjo, tik nežinojo jos galios.