Ka vilketi per pirma pasimatyma


Artimiausiu metu planuojate pasimatymą? Tai bus pirmasis pasimatymas ir norisi pasirodyti nepriekaištingai? Jūsų rūbų spinta į klausimą „ką apsivilkti“ atsako įžūlia tyla? Tuomet jums pravers keletas patarimų.

 

Kaip išsirinkti tinkamą aprangą pirmam pasimatymui:
 

Rinkitės aprangą, kuri atskleistų jūsų asmenybę. Žmogus, su kuriuo praleisite pirmąjį romantišką vakarą, tikrai nori jus geriau pažinti. Tad rinkitės aprangą, kuri vienaip ar kitaip atspindėtų jūsų charakterį. Tuomet jūsų apranga taps žinute, kurią žmogus supras, nors jai perduoti nenaudosite žodžių. „Jūsų dėvima apranga gali nulemti tai, kokį žmogų savimi sudominsite,“ – teigia pasimatymų ekspertė Kiara Atik.
 

Turėkit omeny, kad apranga diktuoja nuotaiką. Apranga – tik detalė jūsų pasimatymui, tačiau ji gali nulemti viso susitikimo nuotaiką. Jei apsirengsite kiek prašmatniau – antroji pusė supras, kad suteikiate šiam įvykiui daug reikšmės. Jei rengsitės kas pakliuvo po ranka – gali atrodyti, kad ši romantiška akimirka jums nesvarbi. Taigi, prieš renkantis drabužį, įsivaizduokite, kokią nuotaiką jis sukurs.
 

Aprangą pritaikykit prie pasimatymo vietos. Jei pasimatymui pasirinktas gan prabangus restoranas, rinkitės stilingą, oficialią aprangą. Moterims tiks klasikinė suknelė, vyrams – šiuolaikiško stiliaus kostiumas. Jei ketinate susitikti parke ar kino teatre, galima rengtis gan laisvai, net kasdieniškai.
 

Atidžiai rinkitės spalvas. Psichologai tvirtina, jog tam, kaip mus priima kiti žmonės, įtakos gali turėti net drabužių spalva, kadangi ją lengviausiai pastebime ir įsimename. Pasimatymui labiau tinka spalvos, kurios veikia teigiamai. Daguma moterų patraukliausiomis spalvomis vyrų aprangoje laiko pilką, mėlyną ir juodą, mažiausiai patraukliomis – geltoną ir rožinę. Tikėtina, kad vyrą moteris labiau sugundys su raudonos arba mėlynos spalvos suknele nei geltona ar ruda apranga.
 

Rinkitės patogią aprangą. Ne tiek svarbu, kokios firmos bus jūsų džinsai ar kiek kainavo jūsų švarkas, kurį pasirinkote pirmam pasimatymui. Daug svarbiau, kad su pasirinkta apranga jaustumėtės patogiai. Tai ypač aktualu merginoms. Prašmatni suknelė gali pakerėti vyrą, bet visai netikti ilgam pasivaikščiojimui upės pakrante. Su patogia apranga labiau pasitikėsite savimi, mažiau nerimausite dėl smulkmenų.
 

Kai kurie žmonės aprangos visai nesureikšmina, į apsirengimą žiūrėti atmestinai ypač linkę vyrai. Net tokiomis svarbiomis progomis kaip pirmasis pasimatymas. Ir nėra reikalo aprangai skirti pernelyg daug dėmesio. Vis dėlto, apsirengti pirmą pasitaikiusį rūbą – ne pats geriausias sprendimas. Naujai sutiktas žmogus šiek tiek kritiškai vertina aprangą, nes gerai jūsų nepažįsta, mėgina susidaryti nuomonę. Tad, jeigu artimiausiu metu jums nusišypsos laimė ir planuojate pasimatymą, prisiminkite šiuos patarimus, jie tikrai pravers.