Kaip susipažinti internetu

Nėra blogo būdo susipažinti, tačiau dėl laiko stokos vis dažniau nusprendžiama pažinčių ieškoti internetu. Nesugaištant daug laiko galima atsirinkti žmones, su kuriais norėtųsi pradėti pažintį, ir ją bet kada galima nutraukti, jei nesutaptų požiūriai. Nors kartais tokia galimybė vertinama gana neigiamai, tačiau yra tikrai nemažai porų, kurios susipažino būtent tokiu būdu. Tai gali būti tikrai puikia galimybe susipažinti, tačiau svarbu laikytis tam tikrų taisyklių, užtikrinančių saugias ir sėkmingas pažintis.

SAUGUMAS

Neatskleisk pernelyg daug informacijos apie save: nepateik duomenų apie savo darbovietę arba gyvenamąją vietą. Jei jausi, kad bendravimas atrodo kažkoks keistas, verčiau nerizikuoti susitikti: vadovaukis nuojauta. Pirmą susitikimą visada paskirk viešoje vietoje, ir pasirink laiką dienos metu arba nevėlų vakarą. Susitikti anksčiau yra geriau nei vėliau.

PASIRINK TINKAMĄ SLAPYVARDĮ

Pažinčių portaluose paprastai pasirenkami slapyvardžiai. Svarbu tai, kad jis nebūtų pernelyg provokuojantis, ir kartu būtų pakankamai protingas - ne atsitiktinių raidžių kratinys. Jei nori užmegzti rimtas pažintis, įvairūs mažybinės formos slapyvardžiai nėra tinkami.

ĮDOMIAI PATEIKIA INFORMACIJA

Norint užmegzti sėkmingas pažintis, visada svarbu įdomiai pateikti informaciją apie save: nurodyk, kokios pažintys tave domina, papasakok apie savo pomėgius: tai visada gali padėti sutaupyti laiko, nes laiškus rašys tik tiek asmenys, kuriuos domina tie patys dalykai, kaip ir tave.

VENK DVIPRASMYBIŲ

Pildant informaciją savo profilyje nesistenk juokauti: įvairūs juokeliai internetinėje erdvėje gali būti netinkamai suprasti, todėl vertėtų vengti pateikti dviprasmiškai pateikiamą informaciją. Skirk, ką gali sakyti būdamas draugų kompanijoje ir rašydamas informaciją savo paskyroje.

NUOTRAUKOS

Dažnai nusprendžiama įsikelti nuotraukas iš fotosesijų, tačiau pagalvok, ar nuotraukos atitinka realybę. Deja, kartais susitikus tenka nusivilti, nes žmogus iš pažinčių portalo atrodo visai kitoks nei nuotraukose. Venk senų nuotraukų: rinkis nuotraukas, kurios buvo darytos šiemet.

BŪK IŠRANKUS

Nauji vartotojai pažinčių portaluose dažniausiai sulaukia nemažai laiškų, tačiau tikrai nebūtina su visais parašiusiais užmegzti pažintį. Taupyk laiką: įvertink susidomėjusius vartotojus 1-10 balų skalėje, ir tai padės paprasčiau išsirinkti, su kuo norėtum tęsti pažintį. Pirmam susitikimui gali susitikti puodeliui kavos: tai visada trunka trumpiau nei pietūs ar vakarienė, o tuomet, jei norėsite praleisti daugiau laiko kartu, galėsite pratęsti susitikimą arba paskirti antrą pasimatymą.

BŪK SAVIMI

Tau tikrai nereikia kažkam įtikti: bendraujant internetu galime apsimesti kuo tik norime, bet būk sąžiningas pats sau. Užmegzti sėkmingas pažintis galėsi tik tuomet, jei būsi savimi. Tokiu atveju bus galima išvengti nusivylimų. Ši taisyklė galioja užmezgant bet kokias pažintis, ne tik internetines.

Pirmas susitikimas

PIRMAS SUSITIKIMAS

Geriausia iš anksto numatyti, kiek laiko gali paskirti susitikimui: tokiu atveju bus galima išvengti nemalonių situacijų, kada norisi greičiau pabaigti susitikimą. Jei jauti, kad gyvai bendrauti nesiseka taip, kaip virtualioje erdvėje, tikrai neverta gaišti laiko, ir tikėtis, kad su laiku tai pasikeis. Į antrą susitikimą eik tik tuo atveju, jei pirmas pasimatymas buvo sėkmingas.

Visa tai tikrai gali leisti užmegzti saugias ir sėkmingas pažintis. Linkime sėkmės!

Siūlome išbandykite naują pažinčių portalą tavomeile.lt/