Atostogos yra tas metas, kada galime visiškai atsipalaiduoti, ir visą savo laiką skirti vien tik antrajai pusei. Žinoma, aistros kurstymas svarbus  ištisus metus, tačiau ekspertai nustatė, kad per atostogas libido padidėja kelis kartus, taigi, naudokitės tuo! Be abejonės, mūsų pikantiškus patarimus galima pritaikyti netik kelionėse, tačiau tam, kad visą dėmesį galėtumėte skirti vienas kitam svarbu išvengti galimų “trikdžių”. Todėl, jei gyvenate su kamabrioke naudokitės galimybė kol ji išvykusi pas tėvus ar kitą ilgesnę kelionę. Jei turite savo atžalų leiskite jiems kelias dienas paviešėti pas senelius.

 

Ypatingos vaišės

Nors atostogų metu ne visada norisi gaminti, tačiau ypatinga vakarienė tikrai gali padėti pabėgti nuo rutinos, ir, žinoma, pakurstyti aistrą.

Nesuklysite, jei pasirinksite šiuos produktus, kurie didina libido:

  • Bananus;

  • Avokadus;

  • Datules;

  • Braškes.

Tikrai nustebinsite savo mylimąjį,  jei pasitiksite jį seksualiai apsirengusi ar... nusirengusi. Taip pat vaišės gali būti pateikiamos ir ant nuogo kūno – maisto produktai atrodys dar skanesni.

 

Namų tvarkymas kitaip

Jei atostogaujate namuose, nuo buities rūpesčių tikrai nepavyks pabėgti: kartais tenka išsiurbti kilimus, išplauti indus, išlyginti drabužius, ir t.t. Paverskite tai viliojančiu žaidimu – ant nuogo kūno užsimeskite prijuostę. Tikėtina, kad  kuriam laikui galėsite pamiršti  šiuos buities darbus.

 

Vaidmenų žaidimai

Per darbus ir nuolatinį skubėjimą gana danai pamirštame kūrybiškumą, tačiau per atostogas tikrai galite sau leisti pasinerti į vaidmenų žaidimus.  Galima išskirti šias populiariausias situacijas:

  • Žmona ir meilužis – tikrai nė vienas iš komandiruotės grįžęs vyras nenorėtų rasti žmonos su meilužiu, tačiau meilužio vietoje norėtų pabuvoti dažnas vyras. Suteikite jam tokią galimybę – galite žaidimą pradėti nuo to, kad moteris paskambina „nepažįstamajam“, sakydama, kad „ieškau vaikino, kuris išsklaidytų liūdesį vyro komandiruotės metu. Na, o tolimesnius įvykius rutuliokite patys;

  • Apsimetimas nepažįstamaisiais: galite pradėti pokalbį sms žinutėms: ieškau vaikino nerimtiems santykiams, ir pan. Tai tikrai gali pakurstyti aistrą;

  • Seselė ir pacientas – šiandien galima rasti tikrai nemažai kostiumų, skirtų vaidmenų žaidimams. Pasitikite mylimąjį, vilkėdama seselės kostiumą – įspūdis bus tikrai didelis;

  • Šeimininkas ir tarnaitė – turbūt kiekvienas vyras norėtų, kad nors vieną dieną būtų pildomi visi jo norai. Vaidmenų žaidimas „šeimininkas ir tarnaitė“ tikrai gali padėti įgyvendinti vyro svajonę, taigi, verta šiek tiek pasistengti.

 

Būkite gundanti

Net ir tada, jei  kasdien renkatės  patogius ir praktiškus drabužius, tikrai galėsite nustebinti mylimąjį apsivilkdamos trumpą suknelę, gundančius apatinius ir aukštakulnius. Koks vyras  galėtų tam atsispirti? Nepamirškite, kad vyrai myli akimis, tad seksuali apranga kiekvienam vyrui gali būti puikia dovana.

Visos pastangos jums tikrai atsipirks su kaupu. Susirasti vaikiną nėra taip sunku, tačiau kurstyti aistrą ir atsikratti  rutinos ne visada yra taip paprasta, kaip gali atrodyti. Stenkitės nustebinti mylimąjį, ir jis jums tikrai atsilygins tuo pačiu.