Zymus zmones apie meiles bucinius

Vyro ir moters bučinys tik iš pirmo žvilgsnio primena paprastą švelnumo išraišką. Senovėje daugelyje kultūrų buvo paplitusi nuomonė, jog bučinys – tai sielų susijungimas, nes manyta, kad sielą galima pasiekti per burną. Dviejų žmonių santykiuose bučinys gali tapti draugystės užtvirtinimo simboliu, gali tarnauti kaip atsiprašymas ar komplimentas. Ne veltui bučiuojame mylimą žmogų jį sutikę bei su juo atsisveikindami. Bučinys – visa ko pradžia ir pabaiga. Apie bučinius galima kalbėti ir kalbėti, tuomet jie visai nebeatrodo paprasti. Pažiūrėkime, ką apie bučinius prikalbėjo žinomi pasaulio žmonės.

Bučinys yra žavus gamtos sukurtas triukas, kuris nutraukia kalbą tuomet, kai žodžiai tampa nebereikalingi.

Aktorė Ingrid Bergman

Žmogus, kuris gali saugiai vairuoti bučiuodamas gražią merginą, paprasčiausiai neskiria bučiniui dėmsio, kurio pastarasis nusipelnė.

Mokslininkas Albertas Enšteinas

Jei pasibučiuoji per pirmąjį pasimatymą ir bučinys nepavyksta, tuomet nebus jokio antro pasimatymo. Kartais geriau susilaikyti ir ilgai nesibučiuoti. Tvirtai tikiu, kad bučiavimasis – labai intymus dalykas ir tą minutę, kai bučiuojiesi, atsiveria vartai visam kitam.

Aktorė, dainininkė Dženifer Lopez

Legalus bučinys niekad neprilygs pavogtam bučiniui.

Rašytojas Gi de Mopasanas

Dieve! Įdomu koks kvailys pirmasis išrado bučiavimąsi.

Rašytojas Džonatanas Sviftas

Bučinys gali sugadinti žmogaus gyvenimą.

Rašytojas Oskaras Vaildas

Sakoma, kad lūpos, ant kurių justi ašarų skonis, yra tinkamiausios bučiniams.

Poetė Doroti Parker

Bučinio garsas nėra toks stiprus kaip patrankos, tačiau jo aidas sklinda kur kas ilgiau.

Rašytojas Oliveris V. Holmsas

Pirmasis bučinys, kad ir koks jis bebūtų, yra tarsi pirmosios snaigės ar pirmą kartą paragautas egzotiškas vaisus, lyg šuolis su parašiutu ar šaltas dušas. Štai ką apie pirmąjį savo bučinį pasakoja žinomi aktoriai:

Jis buvo trumpas, ūmus ir greitai baigėsi. Tai buvo profesionaliai atliktas darbas. Aš turėjau būti pabučiuota ir buvau pabučiuota.

Uma Turman

Toji mergina pasakė „taip“, kai dar nebuvau pasiruošęs. Aš švelniai ją pabučiavau ir taip apsvaigau, kad turėjau prisėsti.

Aktorius Antonio Banderas

Pirmasis mano bučinys buvo pats šlykščiausias mano gyvenimo įvykis. Mergina užtvindė mano burną seilėmis ir nuėjęs šalin turėjau visa tai išspjauti.

Leonardas Dikaprijus

O ką apie bučinius pasakytumėte jūs, jei tik žodžiais pavyktų perteikti šią dviejų sielų poeziją? Pasidalinkite savo mintimis komentaruose.