Vezys ir saulus zodiako suderinamumas

Anglų rašytojas Arturas Č. Klarkas kartą taikliai pašmaikštavo: „Netikiu astrologija, esu šaulys, o mes labai skeptiški“. Tokie jau tie linksmi ir neretai ciniški šauliai. O kas nutinka, kai jie savo gyvenimo kelyje sutinka emocionalųjį vėžį? Būna visko. Tačiau turėdami užtektinai kantrybės jie gali tapti gan darnia pora.

Bendravimas

Vėžio ir šaulio draugystės pradžia nebūtinai bus lengva. Atsiradusią simpatiją pirmasis pastebės šaulys. Vėžiui prireiks laiko suprasti savo jausmus, bet vėliau jis gali net perimti iniciatyvą į savo rankas. Iš pradžių vėžiui gali stigti emocinio saugumo, kurį atneštų rimti šaulio ketinimai. Šaulys gali nesuprasti šio vėžio poreikio ir žiūrėti į jį pastėrusiom akim, tarsi šis kalbėtų kinietiškai. Vis dėlto, įveikę pirmąsias kliūtis šie du žmonės galiausiai pamato, jog turi ką pasiūlyti vienas kitam. Šaulys išmokys vėžį atvirumo naujoms idėjoms, vėžys įsibėgėjusį šaulį subtiliai sugrąžins prie tradicinių vertybių ar seniai užmirštų gyvenimo gėrybių.

Intymus gyvenimas

Vėžys yra vandens ženklas, šaulys – ugnies. Kaip ir visose gyvenimo srityse, taip ir intymiomis akimirkomis šaulys siekia laisvės, tačiau aistra jį užvaldo akimirksniu. Vėžiui tuo tarpu norisi stabilumo, o erotinės mintys jam nėra pirmutinės pasimatymo metu. Kai juodu atranda bendrą kūno kalbą, ji yra itin subtili. Tik jie patys žino, kokių pastangų dėka sugebėjo atrasti malonumą vienas kito glėbyje. Jei nepaisydami savo skirtingos prigimties abu ženklai stengsis vienas dėl kito, jų skirtingumas miegamajame gali tapti veikiau prieskoniu nei griaunamąja jėga.

Vertybės

Jei vėžys ir šaulys tampa pora, jų pavyzdys tarsi patvirtina faktą, jog priešybės traukia viena kitą. Šių ženklų požiūris į gyvenimą gana skirtingas.Vėžį valdo Mėnulis. Jam svarbios emocijos, meilė ir tradicijos. Šaulys –nepailstantis keliautojas. Jo valdovas – filosofijos ir ekspansijos simbolis Jupiteris. Šio ženklo žmonės visumoje yra optimistai, tačiau gali būti gan skeptiški. Bendraudamas su vėžiu šaulys turi nuolat sau priminti, jog gyvenime egzistuoja ne vien nuotykiai ir individualūs siekiai. Kokių kompromisų tenka griebtis vėžiui? Dažniausiai vėžys turi padėti savąjį „tu per daug filosofiškas“ į lentyną, kad galėtų tęsti bendravimą su savo išrinktuoju ar išrinktąja.

Veikla

Šaulys, kaip minėjome, yra keliautojas, todėl jį žavi bet kokia aktyvi veikla. Vėžys, jei tik neperims šaulio veržlumo, gali tapti inkaru, kuris šiai porai neleis išvykti į pačias beprotiškiausias keliones. Tačiau jis gali pasiūlyti šauliui šiltą namų židinį, jaukią erdvę, kurioje šaulys gali svajotiir planuoti. Jei tokios poros energija sėkmingai susijungia, jiedu gali tapti gan tvirta jėga, kuri nuvers kalnus, suteiks vienas kitam tai, ko jų charakteriuose stinga.

Sakoma, kad šie du ženklai retai pamilsta vienas kitą. Vis dėlto kažkokiu magišku būdu jie sugeba suprasti skirtingą vienas kito prigimtį. Dažniausiai auksinis santykių raktas tokiai porai yra bendravimas. Įdomu tai, jog turėdami galimybę stebėti tokią sąjungą iš šalies pamatytume nuolatinį jų santykių svyravimą – vėžio ir šaulio draugystė nei vieną dieną nėra tokia pati.