Vezys ir mergeles zenklo vyras ir moteris, meiles astrologinis rytu suderinamumas

Kaip bendrauja vyras ir moteris, jei žvaigždės jiems skyrė mergelės ir vėžio charakterius? Klystate, jei manote, kad mergelė, gyvenimo kelyje sutikusi vėžį, turėtų pabėgti bijodama baisių jo žnyplių. Tokie žmonės gali drąsiai žengti kartu ir drauge metai po metų sukurti vis stipresnį ryšį. Tad jei esate gimę po vienu iš šių ženklų ir neieškote paviršutiniško bendravimo, jau žinote, kas puikiai tiktų jums į porą. Jei smalsu, kas būtent jūsų laukia tokioje sąjungoje, skaitykite toliau.

Bendravimas
Tiek gimusieji po vėžio, tiek po mergelės ženklu yra nuoširdūs, atsidavę savo partneriui ir tiksliai žinantys gyvenimo tikslą. Šie charakterio bruožai tarsi alyva sutepa vyro ir moters santykių varžtus. Bendravimo kliūčių gali atsirasti tuomet, kai mergelė negeba atitinkamai reaguoti į lengvai užgaunamus vėžio jausmus, arba vėžys pernelyg asmeniškai priima mergelės kritiką. Nors mergelė labiau kliaujasi proto balsu, o vėžys – emocijomis, tačiau šį skirtumą jie geba korektiškai ignoruoti, apeiti ar panaudoti santykių stiprinimui, o ne griovimui.

Intymus gyvenimas
Mergelė yra Žemės ženklas, tad intymaus gyvenimo sferoj laikosi gan praktiškų pažiūrų, žemiškus malonumus vertina ir moka jais mėgautis. Vėžys meilės žaidimuose pasikliauja intuicija bei jausmais, tačiau būdamas Vandens ženklu miegamajame leidžia pasireikšti mergelės aistrai, o pats, galima sakyti, plaukia pasroviui. Pačioje santykių pradžioje iniciatyvą gali tekti parodyti būtent vėžiui, nes mergelės polinkis viską gerai apgalvoti gali pasireikšti intymių akimirkų atidėliojimu. Jei tik abu partneriai suvoks, jog žmonės yra skirtingi, šioje draugystėje galės mėgautis nesibaigiančiu meilės saldumu.

Vertybės
Vėžį valdo Mėnulis (emocijos), mergelės ženklą – Merkurijus (bendravimas). Nors šios planetos labai skirtingos, tačiau jos abi yra arti Saulės, taigi visad viena kitos kaimynystėje. Mergelė gerbia vėžio tylumą, stiprybę bei atsidavimą, o vėžiui imponuoja mergelės intelektualumas, tad tokiai porai negresia susižavėjimas tik išoriniu grožiu ar dvasinis nutolimas nuo partnerio. Abu ženklus sieja praktiškumas bei garantuoto gerbūvio siekimas, tad vėžys ir mergelė dažniausiai sėkmingai kooperuojasi bendriems tikslams.

Veikla
Kadangi tiek vėžys, tiek mergelė mėgsta būti aplinkoje, kur gražu, komfortabilu ir net kiek prabangu, ši pora rinksis leisti laiką tik tokiose vietose – ar tai būtų skoningai įrengtas bendras būstas, ar kokybišką maistą ir pramogas siūlančios pasibuvimo vietos mieste. Laisvalaikio planus dažniausiai kuria vėžys, tačiau mergelė noriai prie jų prisideda, jei tik poros santykiai išties šilti. Abu šios poros partneriai mielai renkasi ir individualią veiklą, tad gali turėti visiškai skirtingus hobius.

Vėžio ir mergelės pora yra viena iš tų porų, kurių tikrai rasite savo bičiulių tarpe. Galbūt jie nėra vienas kitam sutverti, tačiau dažnai įsimyli ir pasiryžta būti kartu. Bene didžiausias šios poros privalumas – mokėjimas susivienyti bendram tikslui. Jei esate per žingsnį nuo susipančiojimo tokioje poroje ir šiek tiek dvejojate, įsivaizduokite kaip sąveikauja emocijos ir intelektas ir pamatysite savo ateities viziją, nes taip bendrausite ir jūs.