Vandenio ir dvyniu suderinamumas poroje pagal zodiako zenklus meiles horoskopas

Jau aptarėme ne itin lengvai suderinamą šaulio ir jaučio porą, jau kalbėjome apie liūto ir vėžio bendravimo sunkumus, tad pats metas pereiti prie geriau sutariančių zodiako ženklų porų. Viena tokių porų – vandenis ir dvyniai. Jie abu yra Oro ženklai, tad traukia vienas kitą. Kartais gimusieji po šiuo ženklu tinka vienas kitam į porą labiau kaip draugai nei meilužiai, tačiau tokia sąjunga bet kokiu atveju yra tvirta.

Bendravimas
Kai vandenis ir dvyniai įsitraukia į įdomų pokalbį, aplinkiniai gali nusiteikti nekasdieniškam reginiui. Abu šie ženklai vienas kitam suteikia stimulą ieškoti vis naujų argumentų, gvildenti temą iki galo, remtis netikėčiausiais požiūrio taškais. Abu partneriai laikosi nuomonės, jog visų problemų sprendimas – kalbėjimasis. Tačiau vadovaudamiesi šiuo požiūriu abu gali pernelyg atsiplėšti nuo žemės ir užstrigti teoriniuose samprotavimuose. Dažniausiai būtent dvyniai kiek labiau žavisi vandenio pasaulėžiūra, o jei nepritaria jai, vis vien toleruoja. Nors vandenio ir dvynių charakteriai išties neblogai dera, kartais gali nutikti taip, jog dvyniai šioje poroje liks šešėlyje.

Intymus gyvenimas
Seksualinis vandenio ir dvynių gyvenimas toks puikus, jog miegamajame jiems net nebūtina nusirengti, jog sujaudintų vienas kitą. Taip yra dar ir dėl to, jog šių zodiako ženklų atstovus jaudina intelektualumas – aistrai pakurstyti gali pakakti vien įdomaus pokalbio. Dvynių ženklo asmenybė intymumo akimirkomis gali būti šiek tiek vaikiškai drovi, tačiau tikėtina, kad tokiu atveju paradui diriguoti imsis vandenis ir pakreips seksualinę partnerių patirtį malonia bei netikėta kryptimi. Intymiame šių dviejų ženklų gyvenime gali padvelkti šalčiu ir nuobodoliu nebent tuomet, kai partneriai pasigenda vienas kitame kitoniškumo, kadangi yra pernelyg vienas į kitą panašūs.

Vertybės
Vandenis – racionalusis humanistas, kuris gerbia kitų privatumą. Jis yra valdomas Saturno, simbolizuojančio karmą, bei pasipriešinimo simbolio Urano. Tuo tarpu dvynių charakteris yra nepastovus, šio ženklo atstovai dažnai vadovaujasi savo asmeniniais poreikiais, tačiau yra prieraišūs, kuomet susižavi. Dvynius valdo Merkurijus, kurio simbolis – bendravimas. Abu ženklai ypatingai vertina laisvę ir suteikdami ją vienas kitam yra linkę pasitikėti partneriu. Abu labiau vertina intelektą, nei emocijas. Geriausia, kad vandenis ir dvyniai turėtų kuo panašesnes vertybes, kadangi kitu atveju gali tiesiog prarasti abipusį susidomėjimą.

Veikla
Bendra vandenio ir dvynių veikla yra tokia pat kaip ir jų bendravimas. Dvyniams kaip oro reikia asmenybės, kuri pralinksmintų juos, išsklaidytų nuobodulį, o vandeniui reikalingas partneris, kuris išklausytų ir paremtų jo grandiozinius sumanymus. Vandenio vadovaujama ši pora gali užlipti į aukščiausią kalną, įveikti didžiausius atstumus, net jei to tikslas – paprasčiausias kasdienis dalykas. Jie kartu mielai leidžiasi į keliones, šėlsta klubuose, arba kartu namuose sprendžia sudėtingus kryžiažodžius ir rebusus, nes juos „veža“ intelektualumas.

Jei esate vienas šių ženklų ir ieškote partnerio, kuris jus suprastų, su kuriuo drauge galėtumėte iššvaistyti savo energijos perteklių, tuomet toks duetas jums puikiai tinka. Šių ženklų intelektualinis ryšys yra stiprus ir tikras, o emociniame lygmenyje bendravimas gali būti patenkinamas, o gal net tobulas. Svarbu nepamiršti tik vieno dalyko: susitikus dviems Oro ženklams, pravartu greta turėti akmenį, kuris neleis pakilti per aukštai.