Poros suderinamumas pagal zodiako zenkla  svarstykles ir zuvys

Kadangi žvaigždės labai artimai susijusios su mūsų likimu, todėl ir mūsų zodiako ženklas gali turėti kone lemiamą reikšmę bendraujant su artimiausiu žmogumi – mūsų partneriu ir mylimuoju. Tikite astrologija, ar ne, jūsų reikalas, tačiau bent akies krašteliu pažvelgti į šį santykių aiškinimo būdą verta visiems. Šįkart pasakojame apie svasrtyklių ir žuvų bendravimą poroje.

Bendravimas
Svarstyklės ir žuvys turi visas galimybes tapti tikrais draugais. Lengvo šių ženklų bendravimo paslaptis – Veneros ir Neptūno moteriškoji energija, apsijungianti kuomet du ženklai susitinka gyvenimo kelyje. Tiek vienas, tiek kitas ženklas yra linkęs greitai atleisti skriaudas ir pamiršti nesutatrimus. Svarstyklės yra Oro ženklas, žuvys – Vandens, tačiau tai jiems nekliudo siekiant pilnavertiško širdies ir proto ryšio. Problemų santykiuose gali atsirasti tuomet, kai svarstyklės duoda pernelyg didelę laisvę savo polinkiui manipuliuoti kitais, ar tada, kai žuvys per daug nuklysta į fantazijų sritį.

Intymus gyvenimas
Šių dviejų ženklų meilės nuotykis – tarsi meistriškai valdomas jūrų laivas, ryžtingai plaukiantis pirmyn per kartais ramias, kartais audringas aistros bangas. Paprasčiau tariant, šie du ženklai tinka vienas kitam, jei kalbėsime apie seksualinius poreikius. Nei vienas partneris niekuomet neprisiima lyderio vaidmens ilgam laikui, tai leidžia abiems jaustis jaukiai ir parodyti iniciatyvą, jei tik to norisi. Svarstyklės mėgsta romantiką, žuvys moka pasitelkti fantaziją, tad šių dviejų ženklų meilės akimirkos yra išties spalvingos.

Vertybės
Svarstykles valdo Venera (meilė), todėl gimusiems po šiuo ženklu labai svarbi meilė bei empatija. Geriausiai svarstyklės jaučiasi turėdamos tvirtus santykius su kitu žmogumi. Žuvų ženklą valdo Jupiteris (sėkmė) ir Neptūnas (iliuzijos). Žuvų ženklo atstovai yra linkę į save, į meditaciją ir filosofiją, tačiau taip pat rūpinasi visuomenės klausimais. Abu ženklai itin vertina estetinę pasaulio pusę, todėl gyvenant kartu nekyla ginčų dėl išpuoselėto būsto interjero ar didelio dėmesio išvaizdai – abu partneriai tai vienodai vertina. Poroje svarstyklės ir žuvys gali pasiskirstyti vaidmenis taip: svarstyklės taps lyderiu, o žuvys – idėjų generatoriumi. Kur tai nuves, ne visuomet aišku, tačiau pakenkti santykiams neturėtų.

Veikla
Abiejų ženklų atstovai turi gebėjimą vienu metu užsiimti net keliomis veiklomis, tad planuodama laisvalaikį tokia pora gali sudaryti ilgiausią užsiėmimų sąrašą ir nei vienam neatrodys per daug užsimota. Kita vertus, abu partneriai pasižymi neryžtingumu, tad kartais gali prireikti laiko konkrečiam sumanymui įgyvendinti. Kai tokia pora renkasi laisvalaikio sritį, dažniausiai pasirenkama į visuomeninį gerbūvį orientuota veikla. Žuvys ir svarstyklės taip pat vertina meną, tad mėgsta lankytis parodose ar patys aktyviai užsiimti kūryba.

Svarstyklių ir žuvų pora, stebint ją iš šalies, gali priminti dviejų snaigių šokį vėjyje. Abi snaigės labai gražios, abi užsisvajojusios. Ir jei papučia palankus vėjo gūsis, jos kartu dailiai sukasi poroje. Jei esate vienas iš šių ženklų, nebijokite gyvenimo kelyje sutikti svarstykles ar žuvis, nes jums pakeliui.