Poros suderinamumas pagal zodiako zenkla skorpionas ir liutas

Dviejų žmonių santykių aiškinimas remiantis žvaigždėmis – gan keista bendravimo alchemija. Vis dėlto, ji be galo įdomi. Ypač, jei kalbama apie jūsų porą. Suklusti kviečiame skorpiono ir liūto poroje gyvenančius, arba į tokius santykius neseniai įbridusius. Liūtas ir skorpionas – tai dinamiška ir stipri pora, kurioje vyras ir moteris puikiai papildo vienas kito poreikius. Nors liūtas – Ugnies ženklas, o skorpionas pavaldus Vandens stichijai, tai jiems netrukdo kartu gyventi ir siekti bendro tikslo.

Bendravimas
Skorpionas iš mylimo žmogaus reikalauja pagarbos, liūtui svarbu būti dievinamam ir garbinamam. Jei partneriai supranta šiuos poreikius, turėtų pavykti išvengti žymesnių konfliktų. Skorpionas gali puikiai atstoti liūtui „publiką“, kuri šiam ženklui reikalinga, jei tik nepažeidžiama skorpiono garbė. Liūtas gali užleisti lyderio pozicijas skorpionui, jei tik laiku paglostoma karališka liūto savimeilė. Vis dėlto, nei liūtas, nei skorpionas negali poroje dominuoti per ilgai ar pernelyg akivaizdžiai, kadangi abi šio ženklo asmenybės trokšta valdžios.

Intymus gyvenimas
Skorpiono chamelioniška prigimtis intymiame tokios poros gyvenime įdomiai papildo aistringąjį liūtą. Kartais šioms asmenybėms gali būti kiek sunku prieiti prie intymumo santykių pradžioje, kadangi abu skirtingai suvokia emocijas bei pačią meilę. Tačiau tiek liūtas, tiek skorpionas su dideliu užsispyrimu siekia to, ko nori, tad apimti aistros jie gali įgyvendinti savo seksualines svajones ir išmokti kartu mėgautis kūniškais malonumais.

Vertybės
Saulės valdomas Liūto ženklas vertina komfortą ir prabangą ir tuo pačiu skleidžia didžiulę šilumą. Skorpiono ženklo žmonių likimams diktuoja Marsas ir Plutonas. Šios planetos – tai kovos ir vidinio dialogo simboliai. Tiek liūtui, tiek skorpionui labai svarbi ištikimybė, kuri kartais net perauga į savininkiškumo jausmą. Tad atradę bendrą kalbą, liūtas ir skorpionas tampa ilgalaike, sunkiai sugriaunama pora, nors yra gan skirtingo temperamento.

Veikla
Kadangi abu šie zodiako ženklai nėra linkę keisti savo įpročių, santykių pradžioje gali būti kiek sudėtinga rasti bendrą pomėgį. Tačiau bendravimui įsibėgėjus tiek vienas, tiek kitas gali su dideliu susidomėjimu įsitraukti į partnerio hobį. Liūtas mieliau rinksis veiklą, kurios metu galėtų suspindėti savo gražia išvaizda ar talentais, skorpionas – individualistinį užsiėmimą, pavyzdžiui, konstravimą arba konkrečios temos studijavimą. Jei partneriams nepavyksta laiko leisti kartu, sveikiausias sprendimas – kiekvienam bent kartais pabūti vienatvėje.

Liūtas ir skorpionas gali suteikti vienas kitam būtent tai, ko jie nori. Vis dėlto, pilnavertiškais santykiais šių zodiako ženklų atstovai gali džiaugtis tik tuomet, kai abu įdeda nemažai pastangų savo stipriam būdui sutramdyti. Juk kiekviena draugystė – tarsi gėlė. Ją reikia laiku palaisyti ir nepamiršti išrauti bjaurių piktžolių, užstojančių saulę.