Saulio ir jaucio suderinamumas pagal rytu zodiako meiles horoskopus

Jau sužinojote, kaip poroje bendrauja liūtas ir vėžys. Šį kartą gvildensime šaulio ir jaučio charakterio suderinamumą, tad visus vienišus jaučius ir šaulius kviečiame arčiau kompiuterio ekranų…

Atkakliai ieškodami atsakymų į gyvenimo klausimus šie du ženklai atskleidžia savo vidinį grožį, tad, atrodytų, turėtų puikiai tikti vienas kitam į porą. Vis dėlto, dažnai nutinka taip, jog jaučio visai netraukia šaulys ir atvirkščiai. Na, o jei šie ženklai, sutikę vienas kitą, pasiduoda amūro strėlėms, jų bendravimas būna gan sudėtingas. Jautis, būdamas Žemės ženklu, siekia žemiškų malonumų ir yra gan lėto būdo, tad jam sunku pavyti ugningą, nepastovųjį šaulį.

Bendravimas
Jei abu partneriai stengiasi pažaboti ir pažaboja savo prigimtį, tokios poros bendravimas gali būti laimingas. Tačiau jei tai tikrieji savo zodiako ženklo atstovai, taika ir ramybė šiame duete ilgai neužsibūna. Kol jautis su šauliu kalbasi apie orą, viskas gali klotis neblogai, tačiau iškilus kokiai nors bendravimo problemai, pokalbis gali tapti nevaldomu ar net absurdišku. Šaulys neleis pabaigti sakinio jaučiui, o pastarasis šaulį kaltins dėl visų nesusipratimų. Toks chaotiškas bendravimas gal ir nesibaigs peštynėmis, tačiau abipusio supratimo čia ir su žiburiu nerasi. Be to, šaulys gali turėti polinkį į donžuaniškumą, jam gali neužtekti vien partnerio skiriamo dėmesio. Jaučiui, jei tik jis pastebi šią partnerio silpnybę, tai atrodys bjauru ir gali paskatinti nutraukti santykius.

Intymus gyvenimas
Kai tarp jaučio ir šaulio įsižiebia aistros kibirkštėlė, ji gali virsti gan įspūdinga liepsna. Kad taip nutiktų, partneriai turi atidžiai vienas kitą sekti ir kiekvienas suvokti savo vidinę energiją. Poroje šie ženklai skiriasi tuo, jog šauliui svarbesnis naujumo, netikėtumo elementas, o jautis mielai tenkinasi įprasta rutina, kuri jam teikia saugumo jausmą. Šie skirtumai gali turėti įtakos ir prisirišimo jausmui. Jautis bet kokiu atveju bus labiau linkęs išsaugoti santykius, kad ir kokie jie būtų, o šaulys gali netikėtai pasiduoti akimirkos impulsui.

Vertybės
Kalbant apie vertybes, ši pora stovi gan skirtingose barikadų pusėse. Jaučio ženklas yra valdomas Veneros, kuri simbolizuoja meilę, šaulys – Jupiterio, atstovaujančio sėkmę. Gimusieji po šaulio ženklu laikomi dorumo, sąžiningumo įsikūnijimais, tačiau į viską linkę reaguoti emocionaliai. Jautis vertina grožį, prabangą, yra praktiškas. Jo pasaulėvoka šauliui gali atrodyti gan nuobodi. Abu ženklus sieja polinkis į humaniškas vertybes, tad tikėtina, jog jų tikslai gyvenime radikaliai nesiskirs.

Veikla
Bendra abu šiuos ženklus siejanti sritis gan netikėta. Tai – maistas. Tiek jautis, tiek šaulys mėgaujasi maisto gaminimu ir valgymo procesu, tad abu gali pasinerti į kulinarinius eksperimentus arba kiekvieną savaitgalį išmėginti naują restoraną mieste. Nesutarimai gali kilti tuomet, kai jautis labiau norės ramiai praleisti vakarą namuose, o šaulys nenustygs vietoj trokšdamas aktyvių pramogų. Šaulį, ugnies ženklą, įvairioje bendroje veikloje, kaip ir kitose gyvenimo situacijose, dažnai prigesina Jaučio žemiškumas.

Dažniausiai sėkminga jaučio ir šaulio draugystė gimsta tuomet, kai partneriai ilgą laiką pažįsta vienas kitą, bendrauja kaip draugai ar kolegos ir tik tuomet pasiryžta bendram gyvenimui. Tos poros, kurios išsyk pasineria į romantinį etapą, patiria daugiau sunkumų. Vis dėlto, jei pamilote žmogų, kuris kartu su jumis papuolą į šį komplikuotą ženklų duetą, nenusiminkite. Galbūt jūsų pora bus tobula išimtis. Juk prieš meilę ir žvaigždės bejėgės.