Astrologinis pazinciu suderinamumas pagal rytus - du sauliai

Įsimylėjusiems iki ausų, gyvenantiems poroje ir net užkietėjusiems vienišiams – visiems pravartu šiek tiek daugiau žinoti apie žvaigždžių mums diktuojamą kelią. Naudinga suprasti, kokią įtaką dviejų žmonių bendravimui turi kiekvieno partnerio zodiako ženklas. Šįkart apie tai, kaip poroje bendrauja du šauliai.

Šaulių pora – beveik tobula pora. Jei tik šauliai susitiko gyvenimo kelyje, labai tikėtina, kad pamils vienas kitą ir sukurs darnius santykius. Jų bendravimas niekada nebus nuobodus, kadangi šauliai sunkiai nustygsta vietoje, nemoka ilgai laikytis vienos nuomonės ir niekad nepristinga beprotiškų idėjų.

Bendravimas
Du šauliai turi apie ką pasikalbėti, jų pokalbiai gyvi ir žadinantys smalsumą. Gimusieji po šiuo ženklu kartais kalba gerai neapgalvoję savo minčų, tad diskusija gali nukrypti į aršesnį gingčą, tačiau lengvai sukalbama šaulių prigimtis nėra linkusi iš adatos skaldyti vežimo. Šaulys moka suteikti partneriui pakankamai laisvės, todėl du šauliai bendrauja ne iš įpročio, bet vedami natūralaus smalsumo. Mokėjimas apriboti savo ego tokiai porai leidžia sukurti pilnavertį ir įdomų bendravimą.

Intymus gyvenimas
Šaulys yra Ugnies ženklas, todėl du šauliai intymumo akimirkomis užkuria tikrą laužą. Šaulio ženklas nepasižymi pavydumu: būdami kartu šauliai padarys viską, kad suteiktų partneriui nepamirštamą malonumą, tačiau aistrų pavydo scenomis nekurstys. Šauliui gali būti būdinga kiek nebrandi aistra, kuri skatins ieškoti naujų potyrių, ir jei toks noras užvaldys, tai gali baigtis naujo partnerio paieška. Tai galioja tiek moterims, tike vyrams, tačiau jokiu būdu nėra taisyklė.

Vertybės
Šaulio planeta – Jupiteris, kuris siejamas su ekspansija. Šaulys vertina tiesą ir nuolat jaučia nenumaldomą žinių alkį. Šauliai moka mylėti, tačiau jų meilei ir apskritai emocijoms kartais stinga nuoseklumo. Du šauliai gali apsidžiaugti atradę vienas kitame tas pačias vertybes, bet gali nesugebėti jų suderinti bendrai veiklai, nors jų prigimtis siekia laimės ir vengia veidmainystės ar manipuliavimo kitais.

Veikla
Šaulių porai asmeninius pomėgius suderinti nesunku. Dažniausiai šauliai renkasi fiziniais potyriais paremtą veiklą: mėgsta keliauti, ragauti, išmėginti kažką naujo. Savo energiją šauliai gali ir noriai nukreipia į visuomeninę veiklą. Šauliui sunku ilgai išlaikyti susidomėjimą viena veikla, tad šaulių poros laisvalaikis gali būti kiek chaotiškas. Vis dėlto, tai neturėtų tapti nesutarimų priežastimi – panašios asmenybės turėtų gerai viena kitą suprasti ir šią savybę toleruoti.

Šauliai turi dideles žavesio ir charizmos atsargas, kurių užtenka ne tik stebinti vienas kitą poroje, bet ir patraukti aplinkinių dėmesį. Kai tokia pora eina gatve, ne vienas atsisuka ja pasigėrėti. Jei pagal zodiako ženklą esate šaulys ir sulaukėte meilės prisipažinimo iš kito šaulio, leiskite amūrui šaudyti strėlėmis, o savąsias pasitaupykite ateičiai. Jūs tinkate vienas kitam ir būsite žavi pora, jei tik esate nusiteikę surišti likimą su panašiu į save žmogumi.