Avinas ir Jautis rytu horoskopas suderinamumas

Kai avinas sutinka jautį, niekam net mintis nekyla, jog ši pora nesugebės kartu keliauti vingiuotais gyvenimo takais. Ir jie išties sugeba, jei tik į ratus kas nekiša pavydo ar pykčio lazdos. Pusiausvyra – tai žodis, kuris geriausiai nusako vyro ir moters gimusių po avino ir jaučio ženklais draugystę. Nors avinas tiesiog šokte šoka į naujus santykius, o jautis vėžlio žingsniu keliauja link pirmųjų meilės prisipažinimų, kažkokiu mistiniu būdu jiems vis dėlto pavyksta tapti pora ir gyventi ilgai ir laimingai.

Bendravimas
Kad ir kaip jautis tiktų avinui, o avinas atitiktų jaučio romantines svajones, šių dviejų ženklų bendravimas turi savas viršūnes ir gelmes. Avino ir jaučio bendravimas puikus, kuomet jautis skatina aviną atsisakyti kiek per kvailų ar nepraktiškų įpročių, o avinas praturtina jaučio kasdienybę spontaniškumu. Bendravimas komplikuojasi tada, kai avinas pašiepia jautį dėl jo lėtumo ar tiesiog nesitaiksto su šia jo savybe. Jei kartais tai išmuša juos abu iš vėžių, po santykių audros vis vien išaušta giedra santarvės diena. Avinui jautis yra tarsi uola – visiškai stabilus, tačiau kartu be galo ištikimas partneris, kurio jis ar ji nekeistų į jokį kitą.

Intymus gyvenimas
Sėkmingam intymiam gyvenimui reikia tikros aistros ir tikros meilės. Avino aistringumas ir jaučio atsidavimas sukuria tobulą intymių jausmų kokteilį, kuriuo tokia pora gali mėgautis iki begalybės. Jaučiui, ar tai būtų moteris, ar vyras, niekad nepristigs jautrumo, kantrybės bei švelnumo. Šios savybės kaip magnetas traukia aistringąjį aviną ir puikiai papildo jo energingumą. Nors abu ženklai linkę dominuoti, tai jiems nekliudo sėkmingai pasiskirstyti vaidmenimis ir mėgautis aistros vaisiais.

Vertybės
Avinas yra ugnies ženklas, jautis – žemės. Avinas trokšta kontroliuoti savo likimą, tuo tarpu jaučiui tereikia pastovumo ir saugumo. Bendravimui gali kiek trukdyti jaučio polinkis į savininkiškumą, nes avinas itin vertina nepriklausomybę. Tačiau jeigu jautis mokės tinkamai įvertinti šį partnerio poreikį, konfliktų turėtų pavykti išvengti. Avino ženklas yra valdomas Marso, simbolizuojančio aistrą, jautis – Veneros, reiškiančios meilę. Šios dvi giminiškos planetos ir nulemia taikų avino ir jaučio sugyvenimą. O abiejų ženklų noras ir sugebėjimas užmegzti ilgalaikius santykius tik dar padidina sėkmingos partnerystės galimybę.

Veikla
Nors avinas su jaučiu sugyvena gerai, tačiau jie išties gan skirtingi. Tai aiškiai atsispindi jų pomėgiuose ir bendroje veikloje. Avinas nuolat trykšta energija ir yra visad pasiruošęs „šokti į batus“ ir kur nors išeiti. Jaučiui reikia gan daug laiko, kurį galėtų skirti poilsiui. Tad net tais atvejais, kai ši pora susiruošia bendrai veiklai, jautis greitai praranda kantrybę ir pavargsta, o avinui nelieka nieko kito kaip kviestis į pagalbą draugus ar pramogauti vienam. Kita vertus, jei ši pora randa hobį, kuris nereikalauja daug energijos ir yra artimai susietas su gamta, tuomet abu gali pajusti bendrumo džiaugsmą.

Romantiška avino ir jaučio bičiulystė susiduria su daugybe vidinių kovų, tačiau to rezultatas – puikūs santykiai, kuriems lemta išlikti. Jei esate avinas ir ieškote antrosios pusės, turėtumėte nepraleisti pro akis jačių anketų pažinčių svetainėse. Jei esate lėtasis jautis, išdrįskite pakalbinti nenustygstantį aviną. Tai gali būti daug žadantis pokalbis.