Pazintys feisbuke

Niekas nestovi vietoje, tad naujovės skverbiasi ir į internetinių pažinčių sritį. Daugelį dešimtmečių populiaria antrosios pusės paieškos priemone internete buvo pažinčių portalai. Romantikai nuotykių ir įdomių pokalbių ieškodavo ne tik pažinčių svetainėse, taip pat įvairiuose online pokalbių kambariuose. Šiandien vien Europeje virš 307 milijonų žmonių naudojasi socialiniu tinklu Facebook, tad pamažu atsiranda įvairių galimybių pažintis užmegzti šiame populiariame tinkle. Facebook specifika pažintims suteikia savitą atspalvį.

 Pažintys Facebook: keletas savybių, būdingų antrosios pusės paieškai

Pažintys dinamiškos.
Nors Facebook pirminė paskirtis nėra romantinės pažintys, tačiau socialinis tinklas tam puikiai tinka. Yra daugybė pažintims skirtų grupių, o įvairių programėlių pagalba naujus jums aktualius pažinčių skelbimus galite matyti savo telefone. Ir tai tik maža dalis to, ką meilės išsiilgusios širdys čia gali nuveikti. Facebooke galite tiesiog užkalbinti jums patinkantį asmenį ir tuojau pat nusiųsti jam pakvietimą į renginį, pažymėti jį linksmoje nuorodoje ar išmėginti dar ką nors netikėto.

Lengva įsimylėti.
Čia lengva sutikti sau artimą žmogų ir įsimylėti, kadangi Facebook dauguma žmonių publikuoja begales savo fotografijų bei atvirai pasakoja apie savo pomėgius. Jei į akį krito simpatiška mergina, galite sužinoti, kaip ji atrodo ryte be makiažo, kokį automobilį norėtų vairuoti ir kokios jos religinės pažiūros. Visa tai sužinote neįdėję pastangų, nes žmonės patys rodo savo pasaulį kitiems socialinio tinklo lankytojams.

Įvairios flirto galimybės.
Kartais nedrąsu parodyti iniciatyvą naujai sutiktam žmogui. Facebook socialiniame tinkle galima sugalvoti subtilių flirtavimo būdų. Galite tiesiog paspausti „like“ ant jums patinkančio žmogaus posto, galite viešai parašyti kažką, ką supras tik jūsų simpatija. Galima net išmėginti tokią idėją: užsibrėžti savo draugų sąraše turėti visus jo ar jos draugus. Tuomet Facebook programa pati nuolat rodys jūsų simpatijai jūsų nuotrauką ir klaus: „Pažįstate šį žmogų? Turite 200 bendrų draugų.“

Daug registruotų narių.
Facebook tinkle turite didelį pasirinkimą ieškodami antrosios pusės, kadangi čia kasdien žmonės daug valandų praleidžia skaitydami naujienas, bendraudami su draugais ar net tvarkydami darbo reikalus. Galite prisijungti prie tematinių jūsų pomėgius atitinkančių grupių ir bendrauti su žmonėmis, su kuriais jus sieja daug bendro. Be to, galite užmegzti įdomią draugystę su žmonėmis iš užsienio.
Visi atmintinai žinome tradicines susipažinimo priemones: pakviesti į pasimatymą, nupirkti kavos, nusiųsti meilės laišką. Tačiau kartais svajojame, kad galėtume anūkams papasakoti neįprastą meilės istoriją, kuri prasidėjo kad ir socialiniame tinkle.