Kaip sukurti idomia anketa pazinciu portale?

Tvirtai nusprendėte, kad vienatvė tinka išdidiems katinams, bet tikrai ne jums? Puiku. Kilo mintis užsiregistruoti pažinčių portale? Pirmyn! Jau užsiregistravote ir pildote duomenis apie save? Luktelėkit! Skubėti neverta. Juk nenorite, kad jūsų anketa būtų nuobodi ir sulauktumėte susidomėjimo tik iš senjorų, pažinčių portaluose pasenusių vienišių ar kitų keistuolių? Kad taip nenutiktų, paruošėme jums keletą efektyvių patarimų, kaip sukurti įdomią anketą pažinčių portale:

Pasinaudokite draugų pagalba.
Neskubėkite anketoje dėstyti savo pačių nuomonės apie save. Verčiau paprašykite dviejų ar trijų draugų trumpai apibūdinti jus, jūsų privalumus ir trūkumus ir panaudokite šią informaciją kurdami anketą. Nustebsite, kaip netikėtai ir originaliai jus apibūdina kiti, matantys jus iš šono. Tai tikrai sudomins ir potencialų partnerį.

Venkite klišių.
Dauguma žmonių mėgsta romantiką, aktyviai leidžia laisvalaikį ir yra linksmo būdo. Būtent dėl to privenkite tokių abstrakčių apibūdinimų. Parašykite kažką, kas išskirtų jus iš minios bei galėtų tapti pirmojo pokalbio dingstimi. Prisipažinkite, kad kolekcionuojate vabalus arba mėgstate miuziklus ir tikrai sudominsite žmogų, kuris nemėgsta banalybių.

Įkelkite įdomią fotografiją. 
Kad ir kaip pasitikėtumėte savo sportišku sudėjimu bei žaviomis akimis, verčiau paieškokite fotografijos, kurioje ne nuobodžiai pozuojate prieš objektyvą, o užsiimate kokia nors įdomia veikla. Online pažinčių ekspertų teigimu, tokių anketų autoriai susilaukia gerokai daugiau žinučių.

Nuolat atnaujinkite anketą.
Žmogus, kuris galbūt jau susidomėjo jumis, tačiau vis dar nedrįsta parašyti, taip ir neparašys, jei jūsų anketoje matys vis tą pačią informaciją. Reguliariai atnaujindami anketą parodysite kitiems, kad tebeieškote poros ir padidinsite savo šansus.

Pasirinkite tinkamą tekstų apimtį. 
Pastebėta tendencija, jog vyrai nemėgsta moterų anketų su pernelyg daug teksto, tuo tarpu moterys iš vyrų tikisi būtent daugžodžiavimo. Jei esate moteris, išmeskite 80 procentų teksto apie save lauk, jei esate vyras, na… tikriausiai teks užsirašyti į kūrybinio rašymo kursus.

Šiandien apytiksliai viena iš trijų porų susipažįsta internetu. Tad nieko nuostabaus, kad tiek dėmesio skiriame patraukliam savęs pristatymui internete. Nebijokite išsiskirti iš minios, būkite savimi ir galbūt jūsų anketa sudomins žmogų, kurį sapnuojate, arba tą, apie kurį nė nesapnavote.