Patraukli moteris savybes

Nekyla abejonių, kas lemia išorinį moters grožį. Tačiau kokios charakterio savybės daro ją patrauklia? Vyrai, ieškodami tobulos moters, su kuria norėtų susipažinti, patraukliomis dažnai įvardina šias moters savybes: simpatiška, paprasta ir geraširdė. Pačios moterys sau kelia kiek didesnius reikalavimus. Dažna moteris iš savęs tikisi organizuotumo, ryžtingumo, tačiau pamiršta ar nežino, kad gali sužavėti vyrą savo nerūpestingumu ir kasdieniškumu. Kad kitą kartą nenukabintumėt nosies, kuomet nepavyks sužavėti tobulo vyro, gyvenančio anapus gatvės, norime pristatyti penkias pagrindines asmenines savybes, kurios vyrams atrodo patrauklios:

Pasitikėjimas savimi.
Nors įprasta manyti, kad vyrai yra stiprioji lytis, tačiau dauguma jų tikisi šalia savęs matyti drąsią, savimi pasitikinčią moterį. Gal tik retkarčiais verta sumaniai šią savo savybę nuslėpti, kad neužgautumėte jų vyriškumo.

Kuklumas.
Kad ir kokia graži būtumėte, kad ir kiek besistengtumėte, nelaimėsite nei vieno vyro širdies, jei jis negalės jumis pasitikėti. Flirtas su kitais, bereikalingas plepėjimas, žodžio nesilaikymas – visos šios savybės darko moters portretą kaip prastas makiažas.

Ryžtingumas.
Daugeliui moterų yra įprasta vengti vadovaujančio vaidmens. Tiek asmeniniame gvenime, tiek bendraujant su vyrais. Dažnai moterys leidžia vyrams išrinkti pasimatymo vietą, laiką, tikisi kad jie parodys iniciatyvą pirmojo bučinio metu. Vis dėlto, ryžtingumas gali vyrus žavėti. Bendravimo metu moters parodyta iniciatyva gali veikti kaip savotiškas afrodiziakas. Pakvieskite vyrą šokti pati, ir tai jį sudomins labiau, nei tylus sėdėjimas ir laukimas.

Švelnumas.
Nors skamba prieštaringai, tačiau moteryje puikiai dera skirtingi bruožai. Ryžtingąją moters pusę tobulai papildo kuklumas bei švelnumas. Nors ir gebate nuversti kalnus, tačiau nepamirškite retkarčiais pabūti švelnia bei trapia. Kaip kitaip suteiksite progą vyrui jus palepinti? Be to, švelnumas tiesiog suteikia moteriai būtino spindesio.

Gerumas.
Viena apklausa, kurioje dalyvavo 10 000 vyrų, nustebino daugelį moterų. Paklausti, kokia moters savybė jiems svarbiausia, dauguma apklausoje dalyvavusių vyrų pirmą vietą skyrė gerumui. Žurnalai moko moterį būti gražia, moko numesti svorio, tačiau retai rasite straipsnį, kuris mokytų būti gera. Galbūt dėl to ši savybė tapo tokia paklausi?

Nereikėtų nerimauti, jei nepasižymite visomis šiomis savybėmis. Galbūt pakaks ir vienos iš jų. Juk be šių savybių turite dar bent šimtą, kurios taip pat gali būti patrauklios. Na o jei norisi tobulėti, dabar jau žinote kokias savybes verta išsiugdyti.