Vasarisko pasimatymo idejos

Keliauti į pasimatymą – tai tarsi skristi ant sparnų. Keliauti į pasimatymą vasarą – tai tarsi valgyti ledus ir braidyti po gaivią rasą išsyk. Tie, kas bent kartą tai patyrė, supras apie ką kalbu. Vasarą esame labiau atsipalaidavę ir pasiruošę nuotykiams, todėl tai pats tobuliausias metas geram pasimatymui. O kad jis toks iš tikrųjų ir būtų, tam reikia originalių pasimatymo idėjų.

Štai penkios tobulo vasariško pasimatymo idėjos, kurios pravers visoms romantiškoms širdims:
 Žvejyba dviese. Nors daugelis merginų tikriausiai dabar rauko dailias savo nosytes, nevertėtų skubėti su išvadomis. Žvejyba gali būti įdomi. O kada daugiau tuo įsitikinti, jei ne gražią saulėtą vasaros dieną. Tokio pasimatymo metu vyrai turi gerą progą pademonstruoti savo sumanumą, o abu kartu – patirti įdomių emocijų ir išmokti kažką naujo.
Vandens mūšis. Vasara dažnai alina mus dideliu karščiu, o jau tuomet nesinori nei romantikos, nei pramogų. Tokiu atveju puikiai tinka pasimatymas-vandens mūšis. Tokiai idėjai reikės vandens šautuvų, fontano ar kito vandens telkinio ir tam tinkamos vietos – parko ar pievelės mieste. Jei tik abu jausitės jaukiai, tai bus linksmas ir net šiek tiek erotiškas pasimatymas.
Uogavimas. Vasarą miškuose sirpsta daug aromatingų uogų, tad kam prakaituoti pilkoje miesto kavinėje, jei galima romantiškai dviese pasivaikščioti gamtoje. Pasiimkite dailią pintinę, apsaugą nuo uodų ir pirmyn uogauti! Kas žino, gal romantiškuose miško takučiuose rasite ne tik uogų, bet ir didelius jausmus…
Žvaigždžių stebėjimas. Sakysite, kad spoksoti naktį į žvaigždes dviese – nuvalkiota romantika. Tačiau ar bent kartą buvote tokiame pasimatyme? Vasarą, kaip ir kitais metų laikais, galima pasirinkti standartinį pasimatymą ir nueiti į kino teatrą, tačiau daug įdomiau išnaudoti šiltas žvaigždėtas naktis ir paganyti akis po dangų. Tokia idėja nelabai tiks pirmam pasimatymui, tačiau jei tai antras ar trečias pasimatymas – išbandyti tiesiog būtina.
Ledų fiesta. Jei einate į pasimatymą vasarą, įprasta pasmaguriauti ledais, ypač jei lauke +30. Tačiau galima pasimatymą paversti tikra ledų ragavimo atrakcija. Susiplanuokite įdomų maršrutą mieste ir bent trijose vietose nusipirkite vis kitokių ledų. Tokio pasimatymo metu bus linksma, lengvai rasite temų pokalbiui ir įveiksite jaudulį, jei tik jam atsiras vietos jūsų širdyse.
Tikrų jausmų nesuplanuosi, tačiau galima suplanuoti nuotaikingą ir linksmą vasarišką pasimatymą. Leiskite vaizduotei pasireikšti ir šios dienos nepamiršite ilgai abu. Gal net po dvidešimties bendro gyvenimo metų prisiminsite kaip lakstėte basi miesto gatvėmis, pagavote savo laimės žuvį ar lipote ant stogo pažiūrėti į mėnulį.