Online pazintys pazinciu portale

Kol vieni tvirtina, kad tikroji meilė turi susirasti savo aukas pati, kiti sėkmingai antrosios pusės ieško pažinčių portaluose. Pažinčių svetainių nemėgstantys skeptikai tvirtina, kad internetu antrosios pusės ieško tik savimi nepasitikintys žmonės, tačiau pažintims skirtų tinklapių populiarumas rodo ką kitą: čia noriai registruojasi ir gyvenimo draugų ieško drąsūs, gražūs ir įdomūs žmonės. Meilę pažinčių portaluose suranda daugybė žmonių.

Keletas argumentų, kodėl online pažintys – įdomu ir efektyvu:

Antrą pusę randa išrankiausi.
Kasdieninėje aplinkoje sutinkame ribotą skaičių žmonių ir tarp jų galime tiesiog nepamatyti sau tinkančio partnerio. Tuo tarpu pažinčių portalų dėka galime sukonkretinti savo paiešką ir išsirinkti tobulai mūsų kriterijus atitinkantį žmogų. Žinoma, reikėtų palikti vietos ir atsitiktinumui, tačiau niekas nedraudžia į pasimatymą pakviesti merginą studijuojančią mediciną, mėgstančią kietai virtus kiaušinius ir turinčią žalias akis.

Viskas vyksta natūraliai.
Dauguma žmonių kritikuoja pažinčių portalus teigdami, kad toks pažinties užmezgimas yra dirbtinas. Tačiau yra priešingai. Turėdami anketą pažinčių svetainėje mes tiesiai šviesiai pripažįstame, jog ieškome antrosios pusės. Tuo tarpu realiame gyvenime dažnai užkalbiname priešingos lyties žmogų apsimesdami, kad visai nesvarstome jo kandidatūros.

Visada yra naujų galimybių.
Nusivylę santykiais dažnai puolame į neviltį, nes laikome mus atstūmusį žmogų vieninteliu mums tinkančiu ir manome netekę savo laimės. Žmonės, kurie lankosi pažinčių portaluose, mažiau pasiduoda šiam deterministiniam negatyvizmui. Juk internete tiek daug žmonių, su kuriais galima susipažinti. Ir visi vienas už kitą įdomesni.

Lengva pristatyti save.
Kiekvienas esame unikalus ir norėtume, kad visi žinotų, kuo išsiskiriame iš kitų, ko tikimės iš gyvenimo. Kai nauja pažintis užsimezga kavinėje ar kitoje aplinkoje, lemiamą vaidmenį suvaidina mūsų išvaizda. Tuo tarpu pažinčių portalų dėka galima lengviau susikurti savo asmenybės portretą, kuris padės sudominti būsimą partnerį ne vien išoriniu patrauklumu, bet ir savo asmeniu apskritai.

Sulaukiame grįžtamojo ryšio.
Pažinčių portalo dėka galima lengviau sužinoti, ką apie mus mano aplinkiniai. Daugelis turime begales kompleksų, tačiau išdrįsus užsiregistruoti pažinčių portale galime įveikti savo baimes. Matydami, kad kiti domisi jūsų anketa, labiau pasitikėsite savimi. O kuo labiau pasitikėsite savimi, tuo labiau žavėsite aplinkinius.
Meilės paieškas pažinčių portaluose dažniausiai kritikuoja tie, kurie patys šio būdo neišbandė. Tie, kurie pabandė, nemato tame nieko neįprasto. Juk eidami į vakarėlį, ar net vaikščiodami gatve dažnai „skanuojame“ aplinką ieškodami sau tinkamo partnerio. Tad kodėl to nepadarius pažinčių portalo pagalba?