Komplimentai tinkami vyrams

Ne paslaptis, jog daug dažniau diskutuojama ir rašoma apie tai, kaip vyrai turėtų elgtis su moterimis, nes jos be galo jautrios, trapios ir vyriškoji giminė nuolat klysta mėgindama įminti jų paslaptis. Vis dėlto, vyras gali būti tokia pat sunkia mįsle moteriai, o gal net dar sunkesne. Būtent dėl šios priežasties šiandien rašome patarimų rinkinuką moterims apie vyrus. Konkrečiau – kokius komplimentus tinka sakyti vyrams, kad pamalonintumėte jų savimeilę ar sustiprintumėte pasitikėjimą savimi.

Komplimentai, kuriuos tinka sakyti vyrams:
„Tikiu tavimi“. Dažnam vyrui toks komplimentas pats geidžiamiausias. Pasakydama, kad tikite jo gabumais, jo drąsa ar tiesiog pasitikite jo žodžiais, jūs ne tik patvirtinate, kad žavitės juo, tačiau ir paskatinate drąsiems žygiams.

„Esi toks vyriškas…“. Moterims patinka, kai giriamas jų moteiškumas, vyrams – kai pabrėžiamas jų vyriškumas. Paprasta, tiesa? Vis dėlto, dažna mergina pamiršta ar nedrįsta pagirti šio jo bruožo. Visai be reikalo. Vyrus galima girti dėl jų vyriškumo ir nesvarbu, ar tai būtų susiję su jų išore, ar su vyriškais poelgiais.

„Tavo tokios tvirtos rankos…“. Moteris gali nerasti tinkamo komplimento vyrui, kadangi bijo suklysti. Pavyzdžiui, ne kiekvienam vyrui patiks, jei pagirsite jo plaukus. Tačiau jei komplimentą skirsite jo rankoms – neprašausite pro šalį. Juk vyro rankos verčia kalnus bei glamonėja trapias moteris.

„Džiaugiuosi, kad stengiesi dėl mūsų“. Nesvarbu, ar jūsų santykiai dar tik mezgasi, ar jau gyvenate kartu, visad tinka pagirti vyro įdedamas pastangas dėl taikių jūsų santykių ar bendro gerbūvio. Juk tik išgirdęs tokį komplimentą jis žinos, jog prakaitą lieja neveltui.

„Esi labai geras“. Dėl savo vyriškumo kompleksuojantis vyras gali nepriimti tokio komplimento, nes pamanys, jog yra giriamas už silpnumą. Tačiau tikras vyras įvertins šiuos moters lūpomis ištartus žodžius.

„Didžiuojuosi tavimi“. Ar gali vyrui nepatikti faktas, jog moteris dėl savo išrinktojo šiek tiek riečia nosį? Tikriausiai ne. Jei jūsų moteris ištarė jums šiuos žodžius, vadinasi ji žino, kokius komplimentus tinka sakyti vyrams.

„Varai mane iš proto…“. Netiesa, jog tik vyrai turi kurstyti moterų aistrą. Šis komplimentas, švelniai ištartas į ausį romantiškoje aplinkoje, veikia kaip afrodiziakas.

Neišsirinkote tinkamiausio komplimento? Štai dar keli, kuriuos verta nešiotis rankinėje atsargai:

„Aš raudonuoju, kai taip žiūri į mane“

„Žaviuosi tavo kantrybe“

„Pasitikiu savim labiau, kai esi šalia“

„Būk savimi, toks patinki man labiausiai“

Vyrai mėgsta komplimentus ir net gan jautriai į juos reaguoja. Tik jų reakcija ne visuomet parodoma aplinkiniams. Tačiau taip jau susiklostė, jog moterys gauna liūto dalį visų pasaulio komplimentų, o vyrai turi tenkintis trupiniais. Taigi, mielosios, gal jau pats metas apversti viską aukštyn kojomis ir vienu geru komplimentu šiandien apdovanoti pažinčių portale sutiktą vaikiną?