Kaip uzkalbinti patikusi vaikina, vyra?

Pradėti pokalbį su nepažįstamu žmogumi visada yra šioks toks iššūkis. O jei tam žmogui jaučiame simpatiją, tai išties nelengva užduotis. Ypač jei jūs moteris ir norite užkalbinti vaikiną. Juk paprastai tikimasi, kad iniciatyvą pažinties metu parodys vyras. Tačiau kartais belaukiant gali pražilti, tad verčiau paneigti stereotipus ir išmėginti laimę pačiai.

Kaip užkalbinti patinkantį vaikiną:

Pamirškite baimę. Nepriklausomai nuo to, ar jūsų pokalbis prasidės internete, sms žinute, ar susitikus akis į akį, pirmiausia vertėtų įveikti jaudulį. Beveik visi žmonės jaudindamiesi pasako ne tai, ką norėjo, o dažnas net pradeda mikčioti. Tai nėra taip baisu, jei tik kitas žmogus nusiteikęs geranoriškai, tačiau baimė gali gerokai apkartinti situaciją, tad žūtbūt turite su ja susitarti gražiuoju.

Sugalvokite temą. Kartais visai nesvarbu, ką pasakysite pokalbio pradžioje. Vyras, jei tik jis ne paskutinis kvailys, supras, jog sudomino jus ir pats pasistengs pratęsti pokalbį ar net išgelbėti jus nuo gėdos. Vis dėlto, pravartu iš anksto turėti omeny keletą temų, kuriomis galėtumėte pradėti pokalbį. Krepšinis, politika, automobiliai – tiks daugelis temų, tik sarbu prie jų prieiti įdomiais klausimais.

Pasitelkite žaismingumą. Jei pradėsite pokalbį nuobodžia tema, tiek jis, tiek jūs pati jausitės tarsi bendratumėte iš būtinumo. Geriau pradėti pokalbį netikėtu komplimentu arba paminėti ką nors, ką sužinojote apie vaikiną anksčiau. Tai gerokai nustebins jį ir leis suprasti pokalbio dingstį. Tik neperlenkite lazdos parinkdama originalius klausimus. Galbūt jis jaudinasi, tad atsakyti į nepatogius klausimus jam gali būti nesmagu ir pokalbis tik sukels stresą.

Nusiteikite nesėkmei. Kadangi pažįstate vaikiną menkai, arba visai nepažįstat, nėra jokių garantijų, kad jį sudominsite. Jeigu užkalbinto vaikino atsakymai mandagūs, bet trumpi, veikiausiai jūsų ryžtingumas baigėsi nesėkme. Tik neskubėkite kaltinti savęs. Gal jis turi merginą. Be to, jūs juk nesitempėte jo į lovą, tik užkalbinote. Galbūt šis pokalbis taps įdomios platoniškos draugystės pradžia.

Pasitelkite kūno kalbą. Žodžiai gali būti gerokai sustiprinti pasitelkus kūno kalbą. Be to, kuo išraiškingesnė jūsų kūno kalba, tuo mažiau galima kalbėti. Žiūrėkite jam į akis, nepamirškite šypsotis, pasitelkite lengvą flirtą ir jūsų pokalbis tikrai bus sklandus. Bendraujant internetu tam pasitarnaus žaismingos emocijų ikonėlės. Perteikti emociją virtualioje žinutėje ypatingai svarbu, nes tekstas be intonacijos gali būti suprastas klaidingai.

Jei niekaip neapsisprendžiate, ar išdrįsti užkalbinti vaikiną, turėkite omenyje, jog žengusi šį žingsnį jūs jau įrodote, jog esate drąsi, šauni ir nebijote nesėkmės. Reikia būti tikru stuobriu, kad to nepastebėtum. O jei vaikinas neįvertintų jūsų pastangų, ar net pasijuoktų, vadinasi buvote pernelyg geros nuomonės apie jį, ir vis vien gerai padarėte užkalbinusi ir sugriovusi idealizuotą jo portretą.