Kaip surasti antra puse Internete

1 žingsnis. Kaip surasti antrą pusę?

Norint surasti antrą pusę, visų pirma reikia, kad ieškanti pusė būtų pasiruošusi santykiams. Reikia susitvarkyti savo vidinę būseną, užmiršti visas iki šiol buvusių santykių nuoskaudas, visus blogus pasirinkimus, palikti praeityje jaustą pyktį ir nusivylimą. Taip, iš tiesų tam reikia laiko ir ne visada tai padaryti bus lengva, bet tik būdami harmonijoje su savimi, galime sukurti tikrai sėkmingus santykius, kurie bus grįsti teigiamomis emocijomis ir daug žadančia ateitimi.

2 žingsnis. Kaip surasti antrą pusę?
 
Kai jau esame susidraugavę su savimi, laikas pamiršti visus susikurtus idealus ir tobulybes. Gyvenimas turbūt jau išmokė, kad princai ir princesės yra tik pasakose, o realybėje mes visi turime trūkumų. Todėl galima palengvinti savo misiją ir ieškant antros pusės vertinti bendrą visumą, o ne atskiras detales. Jei netenkina plaukų ar akių spalva, bet labai džiugina žmogaus charakteris, negi atstumsi žmogų? Jei simpatizuojantis žmogus labai traukia, bet neatitinka mintyse sukurto paveikslo, gal verčiau pakeisti paveikslą?

3 žingsnis. Kaip surasti antrą pusę?

Atsikračius visų apribojimų, atsiveria kur kas platesnis matymo kampas. Ir kas tada? Tada metas paieškai! Kur ją vykdyti? Yra du variantai – antrąją pusę galima surasti virtualiame pasaulyje (populiariausias šių dienų būdas) arba antrosios pusės galima ieškoti tikrovėje (daugiau pastangų reikalaujantis būdas, bet rezultatas gali labai džiuginti). Tiesa, yra ir trečias variantas – tiesiog laukti, kol tinkamas žmogus pats ateis. Tačiau didelė tikimybė, kad laukimas gali užtrukti. Todėl kartais verta imti likimą į savo rankas ir žengti pirmą žingsnį.

Kaip ieškoti antros pusės internete?

Galima naudotis populiariomis, specializuotomis svetainėmis. Jų pagrindinis pliusas yra tai, kad ten žmonės renkasi tuo pačiu tikslu – visi ieško santykių. Taip pat galima naudotis ir populiariais socialiniais tinklais – Facebook, Instagram, Twitter ir pan. Plačios galimybės – galimai potenciali antroji pusė gali slėptis draugų drauguose, grupėje, kurią seki arba tiesiog – mėgstamame profilyje. Ir tokia pažintis jau bus apdovanota – jūs jau turėsite bent vieną bendrą pomėgį. O ir pažinties pradžia labai lengva – sukuri gražią žinutę, ir pradedi bendravimą. Klausimus ir atsakymus gali apgalvoti, tai apsaugo nuo „nesąmonių“, kurias galimai ištartumėte bendraudami gyvai, paveikti pažinties jaudulio.

Kokie pažinčių internete pliusai ir minusai

Pagrindiniai pažinčių internete pliusai – viskas vyksta greitai ir drąsiai. Pamatai patikusį žmogų, parašai ir jau žvaigždės dėlioja jums likimą. Bet kita medalio pusė šiek tiek skaudesnė – negali būti tikras, kas slepiasi už gražaus profilio. Todėl verta įvertinti riziką ir aklai nepuoselėti jausmų. Iki nesusitiksite gyvai.

Pažinčių portalai: kaip sukurti įdomią anketą?

Pažinčių realybėje pliusai ir minusai
Kitas pažinčių paieškos variantas yra pažinčių ieškojimas realybėje, tikrame gyvenime. Sakysite „cha“, sunku. Ir vistik nieko sunkaus. Nereikia drąstiškai pulti ir gatvėje kalbinti visų potencialių simpatiškų žmonių. Galima be streso dairytis ir ieškoti. Jei mėgstate sportuoti, apsidairykite, gal sporto klube kas nors kris į akį. Jei mėgstate skaityti – dažniau pakelkite akis nuo knygos, gal netikėtai sutiksite kitas akis, kurios ieško to paties, ko ir jūs. Jei mėgstate linksmintis – ieškokite antros pusės naktiniuose klubuose ar panašiose vietose. Taip pat neatsisakykite draugų kvietimų išeiti kartu – niekada negali žinoti, ką sutiksi artimiausioje kompanijoje.

Pažinčių realybė didžiausias pliusas yra tai, kad jūs esate laisvi rinktis pagal vietą ar pomėgį, tai padidina tikimybę, kad turėsite nuoširdžių bendrų pomėgių. Susipažinę mėgstamoje aplinkoje elgsitės laisviau ir sumažės įtampa bei apsimetinėjimas. Na, minusas galėtų būti tai, jog gyvai pažinčiai reikia šiek tiek daugiau drąsos – prieiti ir užkalbinti žymiai baugiau, nei saugiai iš nežinia kelinto karto parašyti žavią žinutę. Bet juk santykius ruošiatės plėtoti gyvai, tad gal verta sukaupti drąsos?

Bet kokiu atveju, kiekvienas iš mūsų esame laisvas rinktis, kokiu būdu ieškosime antrosios pusės, tačiau svarbiausia nepamiršti, kad turime būti atviri. Nes tikri santykiai yra grindžiami nuoširdumu ir atvirumu, o melas ir dirbtinumas tik klampina ir stabdo. Tad būkite drąsūs ir čiupkite savo meilės paukštę už spalvingos uodegos!