Suprask kada vyksta flirtas

Kai susižavime žmogumi, nebūtina apipilti jį komplimentais, kad jis ar ji suprastų, kaip mus pakerėjo. Kartais vietoj žodžių galima pasinaudoti gerokai subtilesne, bet ne mažiau efektyvia priemone – kūno kalba.  Gerai suprasdami kūno kalbą laimime dvigubai: galime suprasti kito žmogaus jausmus, bei patys ją panaudoti vietoj banalių meilės prisipažinimų. Jei bent kiek susidomėjote, neapsiriksite skaitydami toliau, nes pateiksime keletą įdomių būdų, kaip kūno signalais parodyti susižavėjimą.

Pasirinkite tinkamą kūno „kryptį“.
Jei jums patinka žmogus, su kuriuo sėdite kavinėje, parodykite tai savo kūno poza. Atgręžkite į jį savo kūną, veidą ir net kojas. Tai leis partneriui jausti, jog esate susidomėjęs pokalbiu bei sukurs pasitikėjimo jausmą.

Išnaudokite prisilietimus.
Nekaltas prisiglaudimas peimi, švelnus alkūnės spustelėjimas ar rankos palietimas – pačios veiksmingiausios priemonės susižavėjimui išreikšti. Moterys šiuo ginklu gali žaisti drąsiau, vyrams vertėtų gerai apgalvoti, kada jais pasinaudoti, kad tai nesibaigtų nepelnytu antausiu.

Kalbėkite akimis.  
Kuo ilgiau tarp dviejų žmonių išlaikomas akių kontaktas, tuo didesnis tarp jų susižavėjimas. Tačiau yra ir kitų subtilių būdų nusiųsti žmogui žinutę. Pavyzdžiui, jei žiūrėsite į pašnekovą, vėliau nuleisite akis ir perkelsite žvilgsnį į tolį – tai reiškš, jog esate susižavėjęs, tačiau drovitės. Išmėginkite.

Pasitelkite jaudulį.
Susižavėję kitu žmogumi visada jaudinamės. Tad jei norite parodyti kitam, jog jam ar jai esate neabejingas, duokite laisvę jauduliui. O jis jau pats žinos, kokią kūno kalbą panaudoti.

Lieskite savo plaukus.
Kai vyras ar moteris liečia savo plaukus, tai gali būti tiesioginis flirtavimas arba tiesiog jaudulys ir noras patikti. Tad nebijokite liesti savo plaukų. Tik, žinoma, nepamirškite laiku sustoti, juk nenorite, kad jus palaikytų savimyla.

Kūno kalba atlieka savo darbą dar iki mums ištariant pirmuosius žodžius. Tad išmintingai ją panaudojus, vienu judesiu ar mimika galime pasakyti kitam žmogui daugiau nei pasakytų tūkstančiai žodžių. Tad kitą kartą, prieš skubėdami į pasimatymą, ne tik žvilgtelėkite į veidrodį, bet ir pasikartokite šį trumpą kūno kalbos gudrybių sąrašą. Vakaras turėtų baigtis maloniais drugeliais pilve ar kitais romantikšais netikėtumais.