Netinkimas porai pozymiai

Viskas būtų tobula ir paprasta, jei pradėję susitikinėti su patinkančiu žmogumi, visada žinotumėte, kad tai tikrai jūsų išrinktasis ar išrinktoji. Tačiau kiekviena užsimezgusi draugystė gali būti netvirta ir neturėti jokių perspektyvų, nes paprasčiausiai netinkate vienas kitam į porą. Nesvarbu, ar susipažinote draugų rate, online pažinčių dėka ar tiesiog atsitrenkėte vienas į kitą gatvėje, verta analizuoti savo draugystę ir stebėti, ar nėra akivaizdžių požymių, rodančių jūsų nesuderinamumą.

Keli esminiai požymiai, kurie galėtų reikšti, kad netinkate vienas kitam į porą:

Nuolat pykstatės, ginčijatės. Konfliktai, ypač kylantys dėl nereikšmingų smulkmenų, įprasta poros kasdienybė. Tačiau viskam yra ribos. Jei pykstatės daugiau nei 50 procentų kartu praleidžiamo laiko, tai panašu į raudoną šviesą jūsų santykiams.

Santykiams būdingas nepastovumas. Kartais praleidžiate kartu ištisas dienas, bet vėliau nesimatote visą savaitę. Apipilate vienas kitą aistringais bučiniais, o jau kitą dieną jūsų santykiai kiek atšąla. Galbūt abu esate nepastovaus būdo, bet labiau tikėtina, jog tai ženklas, jog jūsų santykiai paremti trumpalaikėmis emocijomis.

Žavitės tik kai kuriomis jo ar jos savybėmis. Jeigu jums patinka su savo partneriu šokti, šėlti vakarėliuose, bet šiek tiek nuobodžiaujate likę vieni kartu, jeigu vertinate savo merginą už jos gerumą, bet jos moteriškumas neapsuka jums galvos, tuomet tai galėtų būti aiškus ženklas, jog nesate dvi obuolio puselės.

Jūsų tikslai radikaliai skiriasi. Priešybės traukia viena kitą. Susitikinėti su visiškai į mus pačius panašiu partneriu gali būti netgi nuobodu. Vis dėlto, jeigu jūsų ir jūsų partnerio siekiai gyvenime skiriasi radikaliai, tikriausiai jums nepakeliui. Galbūt pažinties pradžioje romantiškai nuotaikai tai visai nemaišys, tačiau ilgainiui skirtingi tikslai gali nuvesti skirtingais keliais ir draugystė sužlugs.

Nepasitikite vienas kitu. Naujai užsimezgusiems santykiams būdingas šioks toks nepasitikėjimas vienas kitu, kadangi gerai vienas kito nepažįstate. Tačiau jei tai rimta draugystė, pasitikėjimas turėtų vis stiprėti. Žinoma, niekada nesame šimtu procentų garantuoti dėl kito žmogaus, tačiau savo partneriui turime patikėti didžiausias savo paslaptis ir tikėtis iš jo to paties. Jei nuolat persekioja nepasitikėjimo jausmas, tikrinate partnerio asmenines žinutes, nesidalinate su juo savo planais, verta susimąstyti.

Jei galiausiai supratote, kad susitikinėjate su ne jums skirtu vaikinu ar mergina, nereikėtų to gėdytis ar kaltinti savęs. Savęs pažinimas – nuolatinis procesas, kartais turime atsidurti konkrečiose situacijose, kad apie save sužinotume kažką naujo. Tad supratus, jog esate užstrigę santykiuose, kurie nėra visai apgailėtini, bet neatneša ir išsvajotos laimės, tiesiog nutraukite juos kol nevėlu. Kitas žmogus turėtų suprasti, be to, taip nuo nelaimingų santykių apsaugosite ne tik save, bet ir antrąją pusę.