Kaip rasti antraja puse originalus budai

Ji ištiesė ranką į savo mėgiamo rašytojo knygą ir išgirdo šalia savęs mielą balsą: „Gaila, kad lentynoj tik viena. Aš irgi ketinau ją skaityti“. Greta stovėjo simpatiškas vaikinas ir žavingai šypsojosi. Taip susipažino jis ir ji… bibliotekoje.

Taip, romantiški jausmai gimsta pačiose netikėčiausiose vietose. Yra daug keistų ir neįprastų kelių, kaip susirasti gyvenimo draugą ar draugę. Įsimylėti nėra sunku, kur kas sunkiau sugalvoti būdą, kaip sutikti tą, kuris to vertas, ypač jeigu jau išmėginot tradicinius: pažinčių svetaines ar vakarėlius.

Vienišiems ir netekusiems vilties romantikams pateikiame penkias originalias idėjas, kaip susirasti antrąją pusę:
1. Susiraskite naują hobį. Kad ir kokią naują veiklą bepasirinktumėte, kiekvienoje srityje atsiras žinovų, kurie mielai jums pagelbės. Taip susirasite naujų draugų ir atkreipsite dėmesį į save. Pasinaudokite viena gudrybe – sugalvokite veiklą, kuria domisi priešingos lyties atstovai. Moteris kartingų aikštelėje arba vyras keramikos užsiėmimuose turi dideles perspektyvas romantiškoms pažintims.

2. Nusiųskite slaptą žinutę savo slaptam gerbėjui. Kiekvienas turime slaptų gerbėjų, apie kuriuos nei neįtariame. Patikėkite šia idėja ir savo socialiniame tinkle paskelbkite kokią nors žinutę, kuri galėtų atverti naujas galimybes slaptam gerbėjui. Parašykite, jog penktadienio vakarą liūdite prie kompiuterio ekrano arba pasakykite, kokioje kavinėje dažniausiai jus galima sutikti. Jei tokio gerbėjo nėra, nieko nenutiks, bet pamėginti verta.

3. Daugiau laiko leiskite vieni. Skamba paradoksaliai, tačiau ši idėja turi savo pagrindą. Jei nuolat visur einate su draugais, užkertate kelią naujoms pažintims. Skirkite laiko vienišiems pasivaikščiojimams, nueikite į muziejų ar kino teatrą. Galbūt krisite kam nors į akį ir jus paprasčiausiai užkalbins žavingas nepažystamasis.

4. Išsiųskite žinutę butelyje. Sakysite, kad to jau per daug? O kodėl gi ne? Šiame straipsnyje vien originalūs būdai susipažinti. Juk nerašome apie nuobodžius būdus susirasti savo antrąją pusę. Užrašykite savo telefono numerį, vardą ir prasmingą žinutę jam arba jai ir įdėkite į butelį, kurį galima palikti fontane ar paleisti į ežerą. Jei likimas nėra pramanas, butelis nukeliaus jums skirtam žmogui.

5. Vilkėkite vienišiaus marškinėlius. Kas tai yra? Paprasčiausi marškinėliai, ant kurių užrašyta, jog esate vieniša(s). Tai vienas iš elementariausių būdų, kaip susipažinti, ir jis yra veiksmingas. Juk tokie marškinėliai – puiki dingstis pokalbiui su nepažįstamu žmogumi. Be to, drąsesnieji gali net užsirašyti ant marškinėlių reikalavimus, kuriuos turėtų atitikti būsima antroji pusė.

Jei ieškote partnerio ir esate atviri įvairioms idėjoms, šie būdai gali tikrai pagelbėti. Nekreipkite dėmesio, kad jie atrodo juokingi ar net absurdiški, tiesiog išmėginkit. Juk ne visi savo gyvenimo partnerį sutinkam skambant romantiškai muzikai, kartais tiesiog atsitrenkiame į jį autobuse ar eilėje prie parduotuvės kasos.