Originalus komplimentai moteriai kuriuos ji nori isgirsti

Kiekviena mergina per savo gyvenimą išgirsta tūkstančius komplimetų. Bet jų niekada negana. O užvis labiausiai jos vertina nuoširdžius ir nenuvalkiotus komplimentus. „Tavo gražios akys“, „puikiai atrodai“ – kiekvienam vyrui pravartu turėti atsargoje tokių komplimentų, tačiau kartais vertėtų pasukti galvą ir paieškoti originalesnių. Pateiksime keletą idėjų, kokie komplimentai galėtų sužavėti merginą. Jie pravers tiek pažintims online, tiek bare ar gatvėje.

Komplimentai, kuriuos tikisi išgirsti merginos:
„Tu nuostabi. Ir tai mažų mažiausia, ką galiu apie tave pasakyti.“ Šis gan paprastas komplimentas žavus tuo, jog vietoj įprastų „seksuali“ ar „graži“ moteris pavadinama „nuostabia“. Tai moteris veikia magiškai.

„Tavo plaukai tokie crazy. Niekada nekeisk šukuosenos, tai tobula.“ Merginos puoselėja savo plaukus, tad joms malonu išgirsti, kad vyrai tai pastebi ir įvertina.

„Tu įeini į kambarį kaip šviežio vėjo gūsis.“ Norite nustebinti? Pasitelkite šį poetišką komplimentą.

„Aš dievinu tavo eiseną.“ Yra moterų, kurios ne eina, o plaukia gatve. Tokioms dievaitėms nepagailėkite šio kiek neįprasto komplimento.

„Tu turi apgamą ant kaklo. Jis mielas.“ Toks iš pirmo žvilgsnio keistas komplimentas patiks kiekvienai, nes jis gan erotiškas bei pabrėžia išskirtinę merginos savybę.

„Tavo optimizmas veža.“ Ne visada geriausia girti jos grožį, kartais taikliai pagirtas jos charakteris daug labiau paglostys merginos širdį.

„Tu kaip spindulėlis šioj niūrioj landynėj.“ Toks pašmaikštavimas gal ir nepavergs merginos, tačiau tikrai ją pralinksmins ir ji tokį komplimentą ilgai prisimins.

„Tu visada taip įdomiai parašai…“ Tai komplimentas, kurį tiks pasakyti merginai bendraujant internetu.

„Mano užrašų knygutėj kaip tik yra laisva vieta simpatiškos merginos telefono numeriui.“ Šiuo linksmu komplimentu ne tik pagirsite merginą, bet ir gausite jos numerį.

„Kai kalbi apie ekologiją, atrodai tokia rimta ir ryžtinga.“ Daugumai moterų patinka, kai giriama jų iškalba, tvirtas charakteris ar intelektas. Tad kodėl jo nepagyrus?

Žodžių galia yra stulbinanti, tad tinkamai parinktas komplimentas pažinties metu gali gerokai padidinti jūsų šansus. Prieš užkalbinant merginą ar moterį verta pagalvoti, ką ji norėtų išgirsti, o ne griebtis nusibodusių, filmuose ar klube išgirstų komplimentų. Juk ketinate užkalbinti gyvą būtybę su savo jausmais ir baimėmis. Pasitelkite fantaziją ir nebijokite išsiskirti iš minios.