Pirmas pasimatymas - kur susitikti?

Pasak Dylan O’Brien, tobulas pasimatymas – tai pasimatymas, kurio metu niekas nepasiseka, bet galiausiai vienintelis dalykas, kurio norisi – vėl pamatyti tą žmogų. Sunku nesutikti su šia šmaikščia mintimi, tačiau kiekvienas svajojame apie tobulą pirmą pasimatymą, kuriame viskas pavyktų kuo puikiausiai. Tinkamai suplanavus pirmą pasimatymą, galima išvengti net ir didžiausios katastrofos. Vienas iš svarbių pasimatymo elementų – tinkama vieta, kurioje malonu leisti laiką, lengva atsipalaiduoti ir bendrauti.

Pirmas pasimatymas – laiko ir įsimylėjėlių patvirtintos tinkamiausios vietos:

Parkas. Tai maloni vieta ilgiems pasivaikščiojimams, ne per daug intymi, bet kartu pakankamai jauki, kad galima būtų pasikalbėti ir geriau susipažinti. Gamtoje paprastai atsipalaiduojame, tad čia dingsta pirminis jaudulys. Parke du žmonės nėra priversti be perstojo žiūrėti vienas į kitą ar vien šnekėti, tiesiog gali stebėti aplinką, džiaugtis saule ir pamažu atrasti bendrumą.

Kavinė. Tinkamiausia vieta, kuomet per pirmą pasimatymą norisi daugiau privatumo, šiek tiek daugiau romantikos. Susitikus kavinėje galima lengvai bendrauti, nes vakaras priklauso tik jums. Jei esate vienas kitam skirti, tai tiesus kelias į sėkmingą pasimatymą. Tik svarbu tinkamai išsirinkti kavinę. Ne per daug triukšmingą, kurioje dėmesį blaškys žmonės, bet ir ne per daug prašmatnią, kurioje nejauku garsiai juoktis ir sunku atsipalaiduoti.

Kino teatras. Keista, kodėl žmonės pasimatymui renkasi kino teatrą. Juk čia negali pasikalbėti, o žiūrėti tenka ne vienam į kitą, bet į kino ekraną. Vis dėlto, tai viena geriausių vietų pirmam pasimatymui. Kartu pamatytas filmas tampa tinkama dingstimi įdomiam pokalbiui, o užtemdyta kino salė suteikia romantikai reikalingą prieskonį.

Koncertas. Įdomus koncertas ar renginys nėra tinkamiausia vieta ilgiems pokalbiams ar pirmiems romantiškiems prisipažinimams, tačiau tai įsimintina patirtis, kuria smagu dalintis su patinkančiu žmogumi. Tokį pasimatymą ilgai prisiminsite abu, o artimesnę pažintį galima palikti tolimesniems pasimatymams.

Šios pirmam pasimatymui pasiūlytos vietos – nėra universalus sprendimas. Viskas priklauso nuo žmogaus ir nuo to, kiek gerai jį pažįstate. Tikėtina, kad yra tokių, kuriems labiausiai patiktų susitikti baikerių šventėje ar net muziejuje. Taip pat gali nutikti taip, jog pakvietę jį ar ją į standartišką vietą – kino teatrą, prašausite pro šalį, nes jūsų simpatija tiesiog nemėgsta žiūrėti filmų. Taigi, renkantis vietą pasimatymui verta pasikliauti minėtais patarimais, o taip pat trumpam tapti Šerloku Holmsu – patyrinėti žmogaus pomėgius ir būdą.